"Odlična kupnja": Ovaj stolac štedi prostor u svakom domu

Screenshot/Foto: Instagram/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD živite u malom stanu, često morate biti domišljati pri korištenju prostora kojim raspolažete. Mnoge muči kako hodnik učiniti funkcionalnijim, a malena stolica koja se postavlja na zid i rastvara može i najmanji ulazni prostor pretvoriti u mnogo funkcionalnije područje.

Mnogi hvale praktičnost ove stolice

Julie Lancia podijelila je na Instagramu video svojeg ulaznog prostora, koji je ujedno i garderoba i praonica. Ovu skučenu prostoriju učinila je funkcionalnom uz pomoć sklopive stolice koju je našla na Amazonu: "Jako je dobro rađena i dizajnirana. Savršena. Sama sam je postavila u manje od pola sata".

Preko tri tisuće ljudi u komentarima je tražilo link na klupicu, a mi smo je pronašli na njemačkom Amazonu.

"Ova je stolica bila odlična kupnja", "Bilo ju je malo teško postaviti, ali bez obzira na to, stolica je jako praktična i zauzima malo prostora", "Imam je nekoliko mjeseci i nemam se na što požaliti", "Točno ono što sam tražio" neki su od komentara na Amazonu.

Sklopiva stolica, cijena na sniženju je 116 eura
Sklopiva stolica, cijena je 242.18 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.