Oduševila nas je nova H&M-ova kolekcija za dom

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESEN se približava, a s njome stižu i jesenske kolekcije proizvoda za dom. Svoju je predstavio i H&M, a puna je proizvoda za kuhinju, dnevni boravak i kupaonicu. Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje, a ispod smo izdvojili proizvode koji su nam se posebno svidjeli.

Kolekcijom dominiraju neutralne boje

Od proizvoda za kuhinju i blagovaonicu pozornost su nam privukli drveni stalak za tortu, simpatični podmetači za čaše i tanjuri oštrih rubova.

Drveni stalak za tortu, cijena je 34.99 eura
Komplet podmetača za čaše, cijena je 7.99 eura
Keramički tanjur, cijena je 9.99 eura

U njihovu kolekciju za dnevni boravak stigle su nove zanimljive vaze, koje će se odlično uklopiti u gotovo svaki stil uređenja, kao i stakleni držači za visoke svijeće koji daju dozu elegancije svakom prostoru.

Vaza, cijena je 29.99 eura
Stakleni držač za svijeće, cijena je 7.99 eura

Za dnevne boravke tu su i jastuci i deke za udobnost.

Jastučić, cijena je 29.99 eura
Jastučnica, cijena je 4.99 eura
Deka, cijena je 39.99 eura

U jesensku ponudu su uključili nove ručnike, a nama su se najviše svidjeli ovi s jednostavnim prugama. Svidjeli su nam se i proizvodi za kupaonicu s profinjenim uzorkom mramora.

Prugasti ručnik, 70x140 cm, cijena je 12.99 eura
Dozator sapuna, cijena je 29.99 eura i čaša za četkicu za zube, cijena je 9.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.