Oduševile su nas čizme Sienne Miller. Pronašli smo slične

Foto: Profimedia/sinsay.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SIENNA Miller se na zatvaranju 81. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji ovaj vikend pojavila u prozirnom čipkastom kombinezonu, koji zahvaljujući širokim nogavicama nalikuje na haljinu. Uz njega je nosila upečatljiv komad obuće. Riječ je o pomalo zaboravljenim crnim čizmama iznad koljena.

Bile su hit na modnim revijama

Svi komadi koje je nosila bili su marke Chloe, a nosila je kombinaciju koju je brend pokazao na modnoj pisti kao dio kolekcije jesen/zima 2024. Bila je to jedna od najhvaljenijih revija prošlog mjeseca.

Na modnim pistama proteklih smo mjeseci relativno često mogli vidjeti čizme iznad koljena, a nosile su ih i mnoge slavne osobe, uključujući glumicu Daisy Edgar-Jones.

Ako vam se sviđaju čizme iznad koljena i željeli biste ih i sami nositi ove jeseni, izdvojili smo komade koji su nam se svidjeli, a dostupni su i kod nas.

Čizme iznad koljena, Sinsay, cijena je 24.99 eura
Steve Madden čizme iznad koljena, Zalando, cijena je 148.52 eura
Anna Field čizme iznad koljena, Zalando, cijena je 68.88 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.