Oduševile su nas ove posude za biljke u obliku disko kugle

Foto: etsy.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LISTAJUĆI po TikToku, naišli smo na fora posude za biljke u obliku disko kugle.

Čini se da je ovaj trend već preuzeo interijere jer mnogi snimaju svoje domove ukrašene ovim posudama. Vješaju ih na zid ili ih stavljaju na garnituru. Ove posude ostavljaju retro atmosferu u domu, a savršen su dekor za vaše biljke ili cvijeće.

@marisoen1 Took me hours, but so worth it 🪩🪴 #discopot #discoballplanter #discoballdiy #planterdiy ♬ original sound - veggibeats

Na TikToku možete pronaći brojne videe s uputama kako da sami napravite ove posude za biljke, a ako će vam to oduzeti previše vremena, na njemačkom Amazonu i Etsyju smo pronašli već gotove posude u različitim veličinama.

Disco ball posude, cijena je 36.66 € (276.21 kn)

Dodajte malo disko stila bilo kojoj prostoriji u kući s ovim malim posudama za biljke.  

Disco posuda, cijena je 23.99 € (180.75 kn)

U ove posude možete staviti biljke ili cvijeće, a možete ih držati u zatvorenom prostoru, u kuhinji, dnevnom boravku ili kupaonici, ili na otvorenom - na terasi ili vrtu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.