Oduševile su nas sandale Ive Jerković. Evo gdje ih kupiti

Foto: Instagram/maison-alaia.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIVŠA manekenka i voditeljica Iva Jerković nakon dugo vremena oglasila se na Instagramu. Povodom svog 43. rođendana obratila se pratiteljima. "Kroz život pleši, pogriješi i slatko se nasmiješi", napisala je u opisu fotografija na kojima pozira u uskoj crnoj haljini, crnom sakou, sa Chanel torbicom i upečatljivim sandalama na petu.

Cipele koštaju 1050 eura

Te cipele, s crvenim srcem na prednjem dijelu, odlično su podigle njezinu potpuno crnu kombinaciju. Sandale na petu koje nosi podsjećaju na model Le Cœur popularnog brenda Alaïa. Izrađene su od kombinacije teleće kože i poliuretana, a krasi ih, kao što smo već spomenuli, srce na prednjem dijelu. Osim u crvenoj, dolaze i u crnoj, bijeloj i bež nijansi, a cijena im je 1050 eura.

Alaïa sandale na petu, 1050 eura

Našli smo i jednu sličnu, a povoljniju opciju, možete je vidjeti ispod. 

River Island cipele na petu, 59 eura

Za komadima ovog brenda postoje liste čekanja

Alaïa je luksuzni modni brend poznat po svojim sofisticiranim i precizno krojenim kreacijama. Popularnost brenda potvrđuju i izvješća platforme LYST, u kojima komadi Alaïa redovito dominiraju.

Trenutno najpoznatiji komadi brenda uključuju mrežaste balerinke, balerinke sa zakovicama i torbu u obliku srca Le Cœur. Ovi su artikli postali toliko popularni da su uzrokovali stvaranje globalnih lista čekanja.

Brend je osnovao tuniski dizajner Azzedine Alaïa, koji je stekao svjetsku slavu zahvaljujući svojim inovativnim i elegantnim kreacijama. Rođen 1935. godine u Tunisu, Alaïa je studirao kiparstvo prije preseljenja u Pariz, gdje je započeo svoju modnu karijeru.

Nakon rada za poznate modne kuće poput Christiana Diora, Guya Larochea i Thierryja Muglera, pokrenuo je svoj brend 1964. godine i brzo stekao ugled među pariškom elitom kao majstor krojenja odjeće prema ženskom tijelu.

Njegove kreacije nosile su brojne poznate osobe, uključujući Grace Jones, Naomi Campbell i Michelle Obamu. Iako je Azzedine Alaïa preminuo 2017. godine, njegov brend nastavlja živjeti kroz rad njegovog dizajnerskog tima, koji se trudi zadržati originalni duh i estetiku Alaïa dizajna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.