Ogromna instalacija pretvorena je u zanimljivu lampicu. Evo cijene

Foto: Kaws

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAO produžetak instalacije KAWS: HOLIDAY u Šangaju, All Rights Reserved najavio je lansiranje minijaturne verzije instalacije preko DDTstorea. Instalacija je velik napuhanac koji stoji uz rijeku Huangpu, a prikazuje COMPANION-a koji leži, grli Mjesec i gleda u nebo.

Instalacija je izrađena u suradnji s JFJ Productions kako bi se odala počast nadolazećem Festivalu Mjeseca i izložbi lampiona.

Lampica će biti puštena u prodaju 15. rujna

Lampa nadahnuta instalacijom visoka je 20 cm, a služi kao ukras i svjetlo za ugođaj. Lampica je nešto drugačija od instalacije. Prikazuje COMPANION-a koje leži ispod Mjeseca, koji je veći od njegovog tijela, zbog čega se stvara dojam kao da ga pritišće uz tlo. Mjesec je u ovom slučaju lampica.

Lampa KAWS BIG MOON bit će dostupna za narudžbu preko DDTstoreove web stranice od 15. rujna po cijeni od 4700 hongkonških dolara (oprilike 546.60 eura).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.