On je nova TikTok opsesija, a zbog njega svi kupuju isti proizvod

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVA TikTok opsesija nakon Nare Smith je takozvani Cucumber Boy, odnosno Logan Moffitt. Ovaj 23-godišnjak iz Ottawe u Kanadi postao je viralna senzacija na TikToku zahvaljujući svojim receptima za salate s krastavcima.

Gotovo svaki njegov video s receptima za salatu počinje rečenicom: "Ponekad morate pojesti cijeli krastavac." I izgleda da se mnogi slažu s njim jer njegovi videi s raznim salatama od krastavaca dosežu milijunske preglede.

Jedan od njegovih videa, u kojem priprema salatu s krastavcima i jalapeño papričicama, ima preko 11 milijuna pregleda. Drugi video, u kojem pravi salatu od krastavaca inspiriranu California roll sushijem, dosegnuo je preko 20 milijuna pregleda. Trenutno ga na platformi prati više od 5 milijuna ljudi.

@logagm

Another new cucumber recipe alert🚨

♬ original sound - Logan

Videi mu imaju isti format

Logan objavljuje videe na TikToku već četiri godine, a prvi video s krastavcima objavio je 2022. godine. No tek je nedavno njegov sadržaj postao iznimno popularan, privukavši ogroman broj ljudi. Sada Logan puno češće objavljuje sadržaj vezan uz krastavce, a gotovo nijedan njegov video nema manje od 2 milijuna pregleda.

@logagm

Sometimes you need to eat 2 entire cucumbers…

♬ original sound - Logan
@logagm

Cucumber is brat if u think about it

♬ original sound - Logan
@logagm

Another new cucumber salad recipe🥚🚨

♬ original sound - Logan

Njegovi videi imaju vrlo sličan format. Počinju rezanjem cijelog krastavca u plastičnu posudu pomoću rezača povrća. Zatim dodaje razne sastojke - ponekad kremasti sir s lososom, katkad kimchi, nekad soja sos, a gotovo uvijek MSG (aditiv koji se u prehrambenoj industriji koristi kao pojačivač okusa). Na kraju stavi poklopac na posudu, dobro je protrese i pojede salatu.

Posude koje koristi postale su viralne gotovo kao i on

Ovi videozapisi su Moffittu donijeli reputaciju TikTokovog Cucumber Boya, nadimak koji su fanovi počeli koristiti čak i u stvarnom životu kada bi ga sreli. Ne smeta mu taj nadimak, otkrio je za USA Today. "Mislim da je to smiješno", kaže. "Ako već moraš imati nadimak, Cucumber Boy je jedan od najboljih koje možeš izabrati."

Osim što vjerno prate njegov sadržaj, ljudi također kupuju proizvode koje on koristi u videima kako bi i sami kod kuće mogli imati identične posude, štapiće i druge dodatke. TikTok je preplavljen videima u kojima mnogi pripremaju salate od krastavaca po njegovim receptima, a posebno je upečatljivo to što svi koriste istu posudu kao i on.

@tabiblack8 Just when you thought hydration was all the rage, we’ve moved on to crunchy snacks @Logan #cucumbertok #cucumbersalad #loganscucumbers #logan #cucumbercontainer #viraltok ♬ original sound - Tiktok / IG strategy 🚀
@chophappy I needed a container to make @Logan cucumber recipe and when they packed up my take out I asked for an extra container lolol Cucumber recipe coming soon! #cucumber #cucumbersalad #viralcucumbersalad ♬ For What It's Worth - Billy Porter
@aves634 @Logan thank u king #fyp #viral #food #cucumbersalad ♬ 365 - Charli xcx

Ako je i vas Logan inspirirao da češće uključite krastavce u svoj tjedni jelovnik i želite imati iste kuhinjske dodatke koje on koristi, uključujući viralnu posudu u kojoj možete pripremiti i iz koje možete pojesti salatu bez dodatnog suđa, izdvojili smo ih sve ispod.

Plastična posuda, set od 24 komada, Amazon, 30.45 eura
Metalni kineski štapići, set od 5 kom., Amazon, 6.29 eura
OXO ribež, Amazon, 16.94 eura
OXO rezač za povrće, Amazon, 23.58 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.