Novi OnePlus navodno neće imati jednu popularnu značajku

Foto: oneplus.com (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS 13 je aktualna tema razgovora, a najnovije je glasine pokrenuo leaker s kineske društvene mreže Weibo, koji navodi da OnePlus 13 ipak neće imati značajku bežičnog punjenja o kojoj se mnogo pričalo. Također tvrdi da bi uređaj mogao imati bateriju od 6000 mAh i žično punjenje od 100 W.

Očekuje se posve novi dizajn

Od ostalih novosti, OnePlus 13 će vjerojatno dobiti Snapdragon 8 Gen 4, što znači da bi mobitel trebao biti osjetno snažniji od prethodnika koji ima Snapdragon 8 Gen 2.

Očekuje se i da će OnePlus 13 imati posve novi dizajn. Uređaj bi trebao biti gotovo u potpunosti ravan, bez izbočenja kamere koja bi trebala biti pomaknuta na sredinu ploče. O promjeni dizajna priča se još od ožujka.

Jedna od kamera će navodno imati 50 MP, dok o preostalim kamerama nema nikakvih informacija. Glasine sugeriraju da bi OnePlus 13 trebao izaći krajem ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.