"Opet uzmi moj novac": Sve što ona izbaci fanovi kupuju, evo što je sada najavila

Foto: Epa

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REĆI da je Sabrina Carpenter jedna od najvećih pop zvijezda 2024. nije pretjerivanje.

Njezini singlovi Espresso i Please Please Please i dalje su na vrhu ljestvica, a javnost je oduševljena njenom vezom sa zvijezdom filma Saltburn Barryjem Keoghanom. Brendovi poput Marca Jacobsa i SKIMS-a natječu se za suradnju s njom dok se ona priprema za izdavanje svog šestog studijskog albuma Short n' Sweet.

Povrh svega toga Sabrina gradi parfemsko carstvo.

Stiže novi miris

Prije par dana Carpenter je najavila lansiranje svog novog parfema, čije ime još nije otkriveno. Sudeći prema teaseru objavljenom na njezinom Instagramu, parfem će biti predstavljen 25. srpnja na novoj web stranici - fragrancebysabrina.com.

"Želim mirisati kao ti na ovoj slici", "Uzmi moju karticu", "To je baš slatko", "Opet uzmi moj novac, gospođice Carpenter", "Diva", "Da", "Jedini parfem koji ću zapravo kupiti, nadam se da miriše na trešnje", "Još jedan, da", "Uzbuđena sam", "Kraljica popa", "Definitivno kupujem", samo su neki od komentara ispod njezine objave na Instagramu. 

Voli gurmanske parfeme

Ovo nije njezin prvi parfem. Godine 2022. lansirala je Sweet Tooth, slatki miris zapakiran u bočicu u obliku čokoladne pločice. Godinu dana kasnije slijedio je Sweet Tooth Caramel Dream, još jedna desertna varijanta.

Kako navodi Highsnobiety, oba parfema nastala su u suradnji sa Scent Beautyjem, tvrtkom koja je proizvela parfeme za Kylie Minogue i Dolly Parton. Izgleda da će i novi miris biti gurmanski. Naime, njezin nadolazeći parfem, također kreiran u suradnji sa Scent Beautyjem, navodno će imati miris trešnje. 

Sabrinina sklonost jestivim notama nije samo u trendu već i podsjeća na popularne parfeme slavnih iz ranih 2000-tih. U to su vrijeme vrlo popularni bili parfemi kao što su Fantasy Britney Spears, koji sadrži note bijele čokolade i ličija, voćni Heiress Paris Hilton te Cupcake iz linije Dessert Beauty Jessice Simpson.

@affordableperfumereviews Sabrina Carpenter is giving us a new perfume incredibly soon!!! 7/25, we’ll know more. Based on this post, we’re definitely getting a cherry perfume, but I’m wondering if it’ll be a new perfume line or related to her existing Sweet Tooth line. Excited!! Ad the self-proclaimed queen of celebrity perfumes, I will be buuing it expeditiously and immediately upon release. #sabrinacarpenter #sabrinacarpenterperfume #perfumetiktok #celebrityperfume #cherryperfume #greenscreen ♬ Espresso - Sabrina Carpenter

Parfemi koje lansiraju slavne osobe ponovno su vrlo popularni. Iako mnogi od njih dolaze s visokom cijenom, Sabrinini parfemi su pristupačni. Na našem tržištu koštaju svega 29 eura, stoga ne čudi da su postali hit na TikToku, posebno među generacijom Z. Može se reći da bi Sabrinin nadolazeći parfem za generaciju Z mogao postati ono što je Fantasy bio za milenijalce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.