"Opsjednuta sam": Neočekivani stil oblačenja oduševljava generaciju Z

Screenshot7Foto: TikTok/hm.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STUDENTI koji dolaze u pidžami na predavanjima već su dugo stereotip, a taj je stereotip sad i oživio proširio se na radna mjesta. Naime, generacija Z sve češće dolazi na posao u donjem dijelu pidžame prioritizirajući udobnost u odnosu na ponekad neudoban korporativni izgled, a rado ih biraju i za izlaske.

Samo udobno

Mnoge su tiktokerice odlučile svojim pratiteljima pokazati kako donji dio pidžame uklapaju u svakodnevne i poslovne odjevne kombinacije.

@serenaneel How to style pajamas to work #pajamas #workfit #ootd @DOLCE VITA @oldnavy @aerie ♬ original sound - Serena Neel
@pauline_brenner how to style pyjama pants🧺🫐🤍 #fyp #pyjamapants #outfitinspo #howtostyle #trending #pinterestoutfits #outfitideas #dailyoutfits #cleangirlaesthetic ♬ original sound - W E S 🎼
@maggiemccormackk Wearing pajama pants is such a huge trend for this spring and here is my favorite way to style them✨ #springoutfits #springoutfitideas #springoutfitinspo #outfitinspo #outfitcheck #scandiavianstyle #europeanstyle @Djerf Avenue @H&M @Vehlaeyewear @polene_paris @OAK + FORT ♬ original sound - Maggie | style inspo

"Ovime si postala još bolja", "Opsjednuta sam", "Želim ove hlače", "Slatko", "Ovo je tako dobro", neki su od komentara na njihove objave.

Ako vam se sviđa ovaj trend i želite i sami prošetati do ureda ili barem otići u šetnju u donjem dijelu pidžame, pronašli smo one koje će se dobro uklopiti u trend i kakve tiktokerice vole nositi, a primijetili smo da su najpopularnije klasične prugaste i one koje na prvi pogled izgledaju kao hlače ili tajice.

Plava prugasta pidžama, H&M, cijena je 15.99 eura
Donji dio pidžame, H&M, cijena je 22.99 eura
Donji dio pidžame od kašmira, Mango, cijena je 159.99 eura
Rebrasti donji dio pidžame, Mango, cijena je 45.99 eura

Svidio nam se ovaj komplet dvodijelne pidžame čiji gornji i donji dio djeluju kao svakodnevni odjevni komadi. Komplet je dostupan u crnoj i bež boji.

Komplet dvodijelne pidžame, Sinsay, cijena je 14.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.