"Opsjednuta sam": Svi žele nove Ray-Ban sunčane naočale

Screenshot/Foto: TikTok/ray-ban.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUNČANE naočale odavno nisu rezervirane samo za proljeće i ljeto, već se nose tijekom cijele godine. Iako im je primarna svrha zaštita očiju od sunca, sve su češće modni dodatak koji nadopunjuje cjelokupni izgled. Trendovi se neprestano mijenjaju, a 2024. godina donijela je raznolike stilove, uključujući mikro okvire, ovalne oblike, nostalgične Y2K dizajne te predimenzionirane modele.

Čini se da je sve u modi ove godine, no samo nekoliko modela stekne viralnu popularnost na društvenim mrežama, dobivši tako dodatni pečat odobrenja. U travnju su to bile Miu Miu sunčane naočale ovalnog oblika, dok trenutačno dominira novi Ray-Ban model, također s ovalnim okvirom.

@rayban 🧋☕️🍂 RB4441D Bio-Based #RayBan ♬ original sound - alex
@rayban Replying to @Yaya what about black?🤎☕️🖤 #RayBan ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Klasičan, minimalistički dizajn

Ovaj model ističe se klasičnim, minimalističkim dizajnom s blago zaobljenim rubovima, što mu daje retro izgled. Naočale su dostupne u nekoliko boja, uključujući crnu, svjetlosmeđu, bijelu i tamnosmeđu. Sudeći prema TikToku, najpopularnije su crne i tamnosmeđe, što ne iznenađuje s obzirom na njihovu svestranost i eleganciju, savršeno prilagodljivu različitim stilovima i prilikama.

Influencerica Amelia Liana na TikToku je s ponosom pokazala svoj novi par viralnih sunčanih naočala, napominjući kako bi uz crne rado proširila kolekciju i smeđim modelom.

@amelia.liana omg the viral new raybans shall i get the brown tooooo omg #rayban ♬ original sound - Amelia Liana

Kao što smo već spomenuli, ove sunčane naočale postale su viralni hit na TikToku, a mnogi drugi korisnici platforme ponosno su pokazali svoje nove modne dodatke i kako im pristaju.

@ambermader0 Le specs sunglasses have my heart 🫶 #outfit #outfitideas #abercrombie #aritzia #grwm #lespecs #revolve ♬ Make You Mine - Madison Beer
@mandee.c

Hehe look at these glasses I got!! They remind me of the Jennie x Gentle Monster collab lowkey. ~ RayBans RB4441D

♬ stargirl - ADTurnUp
@rayban Replying to @milenaworld couldn’t find a brunette this quick🎀 #RayBan #RB4441D ♬ original sound - Ray-Ban

"Neka mi ih netko kupi"

"Neka mi ih netko kupi, nemam novca", "Prekrasne", "Jako kul", "Smeđe su odlične za jesen", "Odlične su", "Opsjednuta sam", "Trebaju mi", samo su neki od komentara ispod videa s ovim naočalama u prvom planu. 

Cijena ovih sunčanih naočala je 137 eura, a možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.