Osim zavidne linije, pažnju privlače i čizme: Za Irinom Shayk okretale su se glave

Foto: Profimedia/peek-cloppenburg.de/mytheresa.com/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IRINA SHAYK posljednjih dana posebno privlači pažnju. Prvo je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u crnom bikiniju, ostavljajući mnoge bez daha, a sada je prošetala ulicama New Yorka u upečatljivim čizmama, osvojivši mnoge modne kritičare.

Irina je odabrala klasičnu crnu mini haljinu koju je kombinirala s atraktivnim čizmama do koljena s uzorkom zebre, koje potpisuje dizajnerica Magda Butrym. Ova kombinacija savršeno ilustrira kako se odvažni modni dodaci mogu iskoristiti za osvježavanje i najjednostavnijeg izgleda.

Čizme su, općenito govoreći, možda tradicionalno više povezane s hladnijim mjesecima, ali Irina je uspjela stilizirati ih na način koji odgovara proljetnom vremenu, dajući cijelom stajlingu mladenački i svjež pečat.

Novi trend?

Vrijedi za istaknuti da Irina nije jedina poznata osoba koja je prigrlila ovaj trend čizama. Zvijezde poput Zendaye i Emily Ratajkowski također su pokazale sklonost prema ovom hrabrom izboru, čineći čizme s uzorkom zebre novim omiljenim modnim detaljem među slavnima za ovu sezonu.

Zebra čizme Magda Butrym, Peek & Cloppenburg
Čizme Proenza Schouler, MyTheresa, cijena na sniženju je 537 eura
Čizme, Asos, cijena na sniženju je 29.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.