Osvojile su nas ove unikatne kuglice za bor. Sada se mogu kupiti po nižoj cijeni

Foto: marinski.me

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend Marinski Heartmades izrađuje prekrasne ručno rađene keramičke komade poput šalica, po kojima su vjerojatno najpoznatiji, zdjelica, tanjura, vaza, ukrasa za bor, nakita... Komadi ovog brenda su šarmantni i osvajaju na prvi pogled. 

Također, stalno izbacuju nešto novo pa su tako na proljeće predstavili to-go šalice, a nedavno i nove kuglice za bor. Svaki put kada odemo na Instagram profil ovog brenda, iznova se oduševimo komadima koje imaju u ponudi. 

20% popusta uz unos koda 

No ovaj smo put na Instagramu primijetili obavijest o popustu, ali i saznali da će Marinski Heartmades 9.12. imati pop-up event u Zagrebu, u baru Botaničar (trg Marka Marulića), gdje će predstaviti i neke zanimljive novitete. 

No sada ćemo se posvetiti popustu koji je od danas dostupan na web shopu ovog brenda i iznosi 20%, a da biste ga ostvarili, potrebno je unijeti kod JOY20 i potrošiti više od 50 eura. Pregledali smo ponudu i izdvojili svoje favorite. 

Set dvije Cappuccino šalice Daydream, 50 eura (376.73 kn)
Set Macchiato šalica Daydream, 46 eura (346.59 kn)
Midi tanjur od kamenine s plavim detaljima, uzorak, cijena na sniženju je 36 eura (271.24 kn)
Kuglica za bor, 24 eura (180.83 kn)
Kuglica za bor, 24 eura (180.83 kn)
Kuglica za bor, 24 eura (180.83 kn)
Kuglica za bor, 24 eura (180.83 kn)
Ukras, 24 eura (180.83 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.