Otkrila kako je riješila nered s bočicama na rubu kade. Ljudi pišu: Genijalno

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUPAONICA vrlo lako i vrlo brzo može postati neuredna, posebno ako je obitelj veća i svatko ima svoje proizvode koje koristi, bilo za njegu, bilo za tuširanje i pranje kose. Tiktokerica Audrey podijelila je prilično zgodno rješenje za taj "problem", koje je privuklo pažnju i mnogih drugih.

Naime, njena četveročlana obitelj ima ograničenje kada su u pitanju ručnici, tako da svaki član ima dva kupaonska ručnika. Što se tiče proizvoda za tuširanje i njihovog gomilanja u tušu ili na kadi, to je riješila tako što je svakom članu dala plastičnu kutiju za odlaganje u kojoj drži sve potrepštine za tuširanje.

@organizedchaos4 Let me know what you think! Is this too out there for you??? #bathroom #cleaning #cleanwithme #cleaningmotivation #mom #kids #minimalist #clean #realistic #opinion ♬ original sound - Organized Chaos | Audrey

"Ovo je tako dobra ideja"

Kutije kada se ne koriste stoje pospremljene u kupaonskom ormariću, a kad se idu tuširati, svaki član ponese svoju sa sobom, a kasnije je pospremi. "Bilo mi je dosta sve te prljavštine koja se nakuplja oko bočica", rekla je Audrey u svom videu.

Također je istaknula da bi često prazne bočice ostajale poslagane po kadi ili tušu jer ih nitko nije bacao. "Ovako nam je tuš uvijek čist, a i ograničavamo se na proizvode koji nam stvarno trebaju", zaključila je.

"Ovo je zapravo tako dobra ideja. Bočice i prljavština me izluđuju", "Zapravo je to nevjerojatna ideja! Moji tinejdžeri nikada ne bacaju prazne boce, a prljavština je posvuda. Obožavam ovo", "Uklanjanje nereda iz kade je najgori dio čišćenja, tako da ovo ima smisla", "Mislim da je ovo genijalno", "Obožavam ovu ideju, sve je tako čisto", neki su od komentara ispod njezinog videa.

Izdvojili smo nekoliko prijenosnih košara

Ako vam se svidjela ova ideja, izdvojili smo nekoliko plastičnih košara s ručkom idealnih za nošenje sa sobom pod tuš ili u kadu, a koje kasnije možete pospremiti i tako smanjiti vidljivi nered u kupaonici.

Prijenosne plastične košare za pohranu, set od 4, Amazon, 23.99 eura
Prijenosna košara za tuširanje, Temu, cijena na popustu je 3.46 eura
Prijenosna košara za kadu, Temu, cijena na popustu je 3.77 eura
Prijenosna košara za kupanje, Temu, cijena na popustu je 7.55 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.