Otkrila što koristi za nevjerojatno sjajnu kosu. Žene pišu: Otrčala sam i kupila

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA je san imati dugu, njegovanu i sjajnu kosu. Stoga ne čudi što sadržaji na društvenim mrežama, u kojima influenceri otkrivaju što koriste za njegu svoje najčešće prekrasne kose, broje milijunske preglede. Takav je slučaj i s TikTok videom Julije Jenson, koji je prikupio impresivnih 12.8 milijuna pregleda.

Julia ima prekrasnu, njegovanu i sjajnu kosu, a u videu je otkrila što koristi da bi joj kosa izgledala tako. "Ako želite da vam kosa izgleda ovako, slušajte", istaknula je na početku videa i dodala da nije sponzoriran. Navodi da posljednjih nekoliko godina posebno pazi na njegu svoje kose, što je ujedno razlog zbog kojeg je prešla s plave na smeđu boju kose.

"Ovo je moj sveti gral"

Dodala je da je isprobala mnoštvo proizvoda za njegu kose, kako povoljnih tako i skupih, ali da su je kapsule Bali Hair, koje je nabavila preko Amazona, oduševile. Upravo njih koristi kako bi joj kosa izgledala zdravo i sjajno.

"Ovo je moj sveti gral za sjajnu kosu", istaknula je. Objasnila je da se, iako sadržaj pakiranja izgleda poput vitamina, radi o kapsulama čiji se vrh otkine te se sadržaj nanosi na kosu nakon pranja. Dakle, ne uzimaju se oralno.

@juliajenson16 I feel like I should mention the hair serum itself smells kinda weird but it goes away quickly & its not necessarily bad! But its 1000% worth it for these results. If you already have oily hair, I would just put it on the ends💜 #shinyhair #shinyhairroutine #shinyhairproducts #healthyhair #healthyhairjourney #hairhealthjourney #hairglossing #hairserum #amazonhairfinds #amazonhiddengem ♬ original sound - Julia Jenson

Navela je da nakon pranja prvo nanese proizvod za zaštitu od topline i zatim počne sušiti kosu. Kada je kosa 80% suha, nanese ovaj proizvod, odnosno sadržaj jedne kapsule, po cijeloj kosi, izbjegavajući korijen.

Istaknula je da, iako je kozmetičarka i može kupovati razne profesionalne proizvode u specijaliziranim trgovinama, ovaj proizvod smatra "najboljim". "Ljudi moraju znati za ovo", zaključila je u videu.

"Predobre su"

Njezin video prikupio je brojne komentare. "Utjecala si na mene", "Kupujem", "Počela sam ih koristiti, predobre su", "Otrčala sam i kupila", "Odmah sam naručila, kosa ti izgleda nevjerojatno", "Vau, imaš najsjajniju kosu koju sam ikad vidjela", "Prekrasna kosa", "Da, volim taj proizvod", "Treba mi", "Kosa ti izgleda nevjerojatno", neki su od njih.

Bali Secret Hair Vitamin zapravo je serum za kosu koji dolazi u obliku kapsula. Kapsule sadrže ulje argana, makadamije i avokada te vitamine A, C, E i B5. U pakiranju se nalazi 40 kapsula, a možete ih vidjeti ovdje

Bali Hair Vitamin, Amazon, 7.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.