Ova boja noktiju preplavila je TikTok, žene su oduševljene

Screenshot/Foto: TikTok/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD su u pitanju nokti, ove jeseni dominirat će poluprozirne mliječne nijanse, metalik boje te krom nokti u zagasitijim tonovima. Međutim, jedna nijansa posebno će se isticati - smeđa. Ova boja postaje najnoviji trend ne samo u modi i interijerima već i u beauty svijetu.

Sve više brendova nudi sjajila, ruževe i palete u smeđim tonovima, a nail artisti ističu da je to hit nijansa za jesensku manikuru. To i ne iznenađuje jer nokti u ovoj boji djeluju elegantno i skupocjeno. 

"Bogatstvo boje i elegancija čine je savršenim izborom za jesen"

Mazz Hanna, nail artistica i izvršna direktorica Nailing Hollywooda, kaže da će bogata čokoladna smeđa dominirati na noktima ove jeseni. "Čokoladno smeđa je topla i zemljana boja koja savršeno odgovara jesenskim paletama", kaže ona, piše Who What Wear. "Bogatstvo boje i elegancija čine je savršenim izborom za jesen."

Ova nijansa već je preplavila društvene mreže, a na TikToku se mogu pronaći brojni videozapisi korisnica koje pokazuju svoje svježe napravljene manikure u čokoladnosmeđoj boji. Žene ističu da naprosto vole tu boju.

@alixearle Choclately nails by @essie 🫶🏼#essiepartner ♬ original sound - Alix Earle
@lovefreshpaint Chocolate nails for Fall #nails #essie ♬ original sound - gilmoregirlstok
@arianalaurenblog Chocolate brown nails for fall 🍫 #fallnails #fallnails2024 ♬ original sound - Ariana Lauren
@arianatapsell Entering my BIAB era with some choccy mauve nails 🍫💅🏾 #nails #newnails #manicurelaundry #chocolatenails #biab ♬ som original - Lana🌸

Niže smo izdvojili čokoladnosmeđe lakove ako želite napraviti ovakvu manikuru kod kuće. 

Lak za nokte Essie 542 All Checked Out, Lijepa.hr, 13.5 ml, 13.87 eura
Lak za nokte Say Stay! Roasted Chestnut Scent, Juliana Nails, 10 ml, 4.49 eura
Lak za nokte Orly Rooting For You, 11 ml, dm, cijena na sniženju je 2.85 eura
Lak za nokte essence 34 Love U so mocha, 8 ml, dm, cijena na sniženju je 0.85 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.