Ova četka za kosu leti s polica, a kupci je smatraju boljom od Dyson Airwrapa

Foto/Screenshot: TikTok/answrbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste često na TikToku, sigurno ste već čuli za četku ANSWR Volumewave. Ovaj alat postao je pravi hit, s više od 1000 prodanih primjeraka samo prvog dana lansiranja. Korisnici su usporedili Volumewave s poznatim Dyson Airwrapom, ali s puno pristupačnijom cijenom.

Četka Volumewave, 89.90 eura

Dolazi s dva nastavka

Jedna od najvećih prednosti četke ANSWR Volumewave je njena svestranost. Dolazi s dva različita nastavka: jedan za postizanje ravne kose i drugi za stvaranje čvrstih kovrča. Uz to, vrlo se brzo zagrijava, do 180 stupnjeva u samo nekoliko sekundi.

@aesthetically.alexa The heated brush of my dreams ✨🤍 my hair has never looked better #heatedbrush #volumebrush #hairstyle #hairtutorual #answr #volumebrushes #hairtools #besthairproducts #volumioushair #hairtoolreview ♬ Silhouette Challenge (Instrumental) - DJB
@greenmemma123 This ANSWR volumewave heated brush is a must!! #heatedroundbrush #answrbeauty ♬ original sound - Emma G

Kupci su oduševljeni učinkom ove četke. "Ovo je najbolji alat koji sam ikada koristila. Oduševljena sam", rekla je jedna korisnica. Druga je korisnica napisala: "Sigurna sam da je ovo novi Dyson Airwrap. Daje skupi izgled kao iz salona i tako je jednostavna za korištenje. Ovo treba svima."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.