Ova haljina je pravi hit ljeta. Ljudi pišu: Odlična

Screenshot/Foto: TikTok/ratandboa.com/clothbase.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKE se godine istakne jedan odjevni predmet koji obilježi ljeto, a ovaj put to je jednostavna bijela haljina s golemim printom crvenog cvijeta. Riječ je o haljini Luciana brenda Rat & Boa, a mi smo pronašli još dvije slične haljine različitih cjenovnih rangova.

"Prekrasna"

Haljina je velik hit na društvenim mrežama, uključujući Instagram, Pinterest i TikTok. Ovog su ljeta haljine s cvjetovima bile vrlo popularne, no ova se haljina izdvojila svojom jednostavnošću zahvaljujući kojoj ne izgleda kao još jedan trendi komad kojeg ćete se htjeti riješiti za nekoliko mjeseci.

@haute__line #repost @brenica ♬ original sound - Hauteline
@jenufa.n dress of dreams 🌹 #ratandboa #ratandboadress #ratandboatryon ♬ som original - 7https_4ng3ll

"Odlično stoji", "Prekrasna", "Odlična haljina", "Moja najdraža haljina" neki su od komentara ispod objava.

Pronašli smo haljinu koja je oduševila internet na službenoj stranici brenda za 260 eura, kao i slične haljine brendova Loewe i Zara.

Luciana haljina, Rat & Boa, cijena je 260 eura
Haljina s cvjetnim printom, Loewe, cijena je 1150 eura
Cvjetna haljina, Zara, cijena je 25.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.