Ova Jimmy Choo kolekcija puna je šarenih dodataka, a posvećena je Mjesečevoj ratnici

Foto: jimmychoo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JIMMY Choo i Sandra Choi ponovno surađuju s franšizom Mjesečeva ratnica. Predstavili su drugu kolekciju nadahnutu mangom autorice Naoko Takeuchi. Ova nova kolekcija, koja prati prvu suradnju, slavi zajedničke vrijednosti poput osnaživanja, individualnosti i ženske kreativnosti.

Kolekcija stiže početkom listopada

Kolekcija uključuje pet ključnih modela obuće nadahnutih likovima popularnog manga i anime serijala. Svaka cipela odražava estetiku određenog lika uz dodatke poput kristalnih detalja, srcolikih motiva i metalnih kopči.

Osim obuće, kolekcija uključuje torbe, tenisice i male kožne dodatke s originalnim ilustracijama iz mange. Obožavatelji će imati priliku skupljati i ekskluzivne kartice likova, koje dolaze uz svaku kupnju.

Sandra Choi, kreativna direktorica Jimmy Chooa, izjavila je da je nadahnuta porukama snage i zajedništva koje prenosi Mjesečeva ratnica, dok je autorica Naoko Takeuchi izrazila oduševljenje suradnjom i proizvodima koji oživljavaju njen svijet na glamurozan i jedinstven način.

Kolekcija će biti dostupna 9. listopada, a u ovom trenutku cijene još nisu poznate. Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje, a u nastavku smo izdvojili proizvode koji su nam se najviše svidjeli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.