Ova krema je omiljena među dermatolozima, a Sydney Sweeney ne može bez nje

Foto: Shutterstock/makeup.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

EMBRYOLISSE Lait-Crème Concentré hidratantna krema postala je prava senzacija u svijetu ljepote. Ova višenamjenska krema, koju dermatolozi već desetljećima preporučuju, nedavno je doživjela novi val popularnosti zahvaljujući društvenim mrežama, posebno TikToku.

Embryolisse Lait Creme Concentrate, cijena na sniženju je 9.67 eura

Slavne obožavateljice poput Michelle Keegan, Sydney Sweeney, Perrie Edwards i Lady Gage samo su neke od zvijezda koje ne mogu odoljeti čarima ove kreme. Lady Gaga je koristi za hidrataciju i uklanjanje šminke, dok Sydney Sweeney ističe njezinu sposobnost da šminku održi na mjestu tijekom cijelog dana.

Što čini ovu kremu tako posebnom? Njezina formula bogata esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima pruža koži sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju. Rezultat je glatka, meka i blistava koža koja izgleda zdravo i njegovano.

@misspeytonsmith 3 Ways to incorporate Embryolisse Lait-Crème Concentrè into your skincare regimen, I can’t decide which use I love more! Shop @embryolisseau at @adorebeauty ✨ #ownyourGLOW #SimpleisBeautiful #embryolisseau #frenchbeauty #cleanbeauty ♬ original sound - misspeytonsmith

Hvale je i brojni drugi kupci

Još jedna stvar koja izdvaja Embryolisse Lait-Crème Concentré je njezina svestranost. Osim što je odlična hidratantna krema, može se koristiti i kao sredstvo za skidanje šminke, umirujući balzam nakon brijanja, intenzivna hranjiva maska i primer za šminku.

Korisnici diljem svijeta hvale ovu kremu zbog njezine sposobnosti da transformira suhu i beživotnu kožu u meku, sjajnu i glatku. S visokom ocjenom od 4.7 zvjezdica na Sephori, mnogi ističu da krema pruža izvrsnu hidrataciju bez izazivanja prištića ili iritacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.