Ova sjenila za automobilska stakla hit su na TikToku, jasno je i zašto

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LIMENI ljubimci ljeti mogu dosegnuti vrlo visoke temperature, što često uzrokuje nelagodu prilikom ulaska u automobil koji je dulje stajao na suncu. Zbog toga su sjenila za stakla automobila mnogima neizostavan ljetni dodatak, a nama se svidjela jedna verzija za vjetrobransko staklo koja je trenutno viralna na TikToku. 

Ova sjenila imaju automatsku funkciju uvlačenja, što ih čini vrlo jednostavnima za korištenje i nije ih potrebno kompletno ukloniti i pospremiti kad nisu u upotrebi. Jedan TikTok korisnik pokazao je kako to izgleda u praksi.

@deezshops This car sun shade is so easy to use! Quit buying the cheap ones! #sunshade #carsunshades #carmusthaves #sunshadeforcar ♬ original sound - C + D

"Upravo mi to treba"

"Imaju reflektivnu površinu, pa automobil ostaje ugodan i hladan", rekao je u videu koji je dosad pregledan više od dva milijuna puta. Dodao je da se ne mogu instalirati u svaki automobil te da je potrebna ravna površina uz unutarnji donji dio vjetrobranskog stakla. "Voljet ćete ih", zaključio je.

"Uvijek sam se pitao zašto ovo ne dolazi s automobilima", "Hvala ti, upravo mi to treba za moj automobil", "Ovo je kul", "Genijalno", "Ovo je upravo ono što mi treba", "Korisno", "Gdje to mogu kupiti?", samo su neki od komentara ispod njegovog videa.

Ovakva sjenila za vjetrobransko staklo mogu se pronaći u raznim online trgovinama. Izdvojili smo nekoliko opcija u nastavku.

Sjenila za vjetrobransko staklo, Amazon, 32.89 eura
Sjenila za vjetrobransko staklo, Temu, cijena na sniženju je 25.48 eura
Sjenila za vjetrobransko staklo, Temu, cijena na sniženju je 19.59 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.