Ova tipkovnica stane u džep, ali to nije jedino što može

Foto: Kickstarter

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KINESKI proizvođač računala Linglong predstavio je uređaj Lunar. On je jedinstven na tržištu jer kombinira mini PC s preklopnom tipkovnicom, što ga čini 2 u 1 uređajem. Kad je preklopljen, Lunar ima 15.29x10.92x3 cm, a težak je manje od 800 grama. Stane i u džep.

Dostupne dvije verzije

Uređaj dolazi s baterijom koja može trajati do šest sati uz korištenje, a maksimalno osam do deset sati uz konzervativno korištenje. Lunar ima ugrađen i trackpad, pa ne morate nositi miš.

Mini PC pokreće AMD Ryzen 7 8840U APU, a može imati memoriju od 16 ili 32 GB RAM-a i 512 GB 1 TB SSD memorije. Uređaj ima razne priključke, uključujući USB-C 4.0 Type C, USB 3.2 Type-C i USB 3.0 Type-A. Podržava Bluetooth 5.2 i Wi-Fi 6.

Lunar se može spojiti na vanjski zaslon putem USB Type-C priključaka i podržava AR i VR naočale. Također se može bežično povezati s tabletima.

Lunar se trenutno može naručiti preko Kickstartera. Verzija od 16 GB RAM-a i 512 GB memorije dostupna je po cijeni od 579 dolara (oko 526.67 eura), a verzija od 32 GB RAM-a i 1 TB memorije stoji 739 dolara (oko 672.21 eura).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.