Ova tri sjajila za usne možete koristiti i kao rumenilo

Foto: Shutterstock/dm.hr/pinkpanda.hr/fentybeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA TIKTOKU postoji gomila kreativnih beauty trikova. Prije nekoliko mjeseci započeo je trend nanošenja sjajila za usne i ruževa na obraze umjesto tradicionalnih rumenila u prahu. 

Djevojke koje su isprobale trend na društvenim su mrežama podijelile kako proizvod blendaju prstima, dok se druge odlučuju za kist ili spužvicu za šminkanje. Neki fiksiraju sjajilo za usne rumenilom u prahu kako se ne bi pomaknulo ili bilo ljepljivo.

U nastavku pogledajte koja sjajila za usne mogu biti super zamjena za rumenilo.

MaybellineLifter Gloss sjajilo za usne, cijena je 8.61 € (64.87 kn)

Ovaj Maybelline Lifter Gloss dolazi u mnogo različitih nijansi koje se mogu koristiti kao čisto rumenilo. Potrebno je samo natapkati nekoliko točkica za svjetlucavi izgled.

NYX Professional Makeup Sjajilo za usne bez šljokica, cijena je 4.89 € (36.84 kn)

Nanesite ovo neljepljivo sjajilo za usne od maslaca na obraze kako bi vaš ten zablistao. Na TikToku mnogi kažu da vole NYX sjajilo na usnama i obrazima zbog dubokog pigmenta.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer, cijena je 25 €‌ (188.36 kn)

Dodajte sjaj svom tenu tako što ćete na obraze nanijeti nekoliko kapi Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer. Možete ga izblendati kistom ili prstima, pa čak i učvrstiti rumenilom u prahu za dugotrajniji pigment.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.