Ova vaza u obliku školjke postala je pravi hit na Instagramu. Znamo gdje je nabaviti

Foto: fermliving.com/dizajnholik.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO redovito skrolate Instagramom, sigurno ste primijetili neobičnu vazu koja je preplavila profile ljubitelja dizajna. Bijela kamena posuda u obliku velike školjke hit je dekor, a dolazi iz radionice danskog brenda ferm LIVING.

Privlači poglede i komplimente

Njezin oblik s naborima nevjerojatno realno imitira teksturu školjke, dok mat bijela boja dodaje dozu elegancije. Idealna je za unošenje mediteranskog štiha u svaki prostor.

No ova vaza nije samo ukras. Dovoljno je velika i duboka da posluži kao funkcionalna posuda za cvijeće ili voće. Bez obzira na to koristite li je samostalno ili u sklopu dekorativnog aranžmana, Shell vaza garantirano privlači poglede i komplimente.

Upravo ta kombinacija estetike i funkcionalnosti odlika je brenda ferm LIVING. Njihovi proizvodi spajaju nordijski minimalizam s organskim oblicima i neočekivanim detaljima. Rezultat su komadi koji su istovremeno umjetnička djela i svestrani dodaci svakodnevnom životu.

Shell vaza je dostupna na web shopu ferm LIVING-a i na dizajnholik.hr po cijeni od 99 eura. Ipak, s obzirom na viralni status na Instagramu, pitanje je dana kada će zalihe biti rasprodane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.