Ova visilica osvojila je mnoge, evo gdje se može kupiti

Foto: newworks.dk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA KRAJU godine često se osvrnemo i na trendove koji su tom godinom dominirali, od mode, techa do interijera. Kada su u pitanju interijeri, jedna dizajnerska visilica se ove godine posebno istaknula. 

Viđamo je posvuda 

Radi se o visećoj rasvjeti Tense, danske marke New Works. Predstavljena je početkom 2020. godine i od tada do sada osvojila je mnoge, a ove godine gotovo da nema interijera na društvenim mrežama koji je nije inkorporirao u pojedinim prostorijama - od dnevnog boravka, spavaće sobe pa do blagovaonica.

Visilica Tense izgleda poput mekanog oblaka ili čipsa (ovisno o tome koga pitate), a može se uklopiti u sve prostorije doma. Ova moderna konstrukcija izrađena je od Tyvek membrane, materijala koji je istovremeno izdržljiv i mekan, a osim toga može se i 100% reciklirati. Dolazi u tri veličine, odnosno promjera - 70 cm, 90 cm i 120 cm. 

Unatoč tome što se radi o dizajnerskom komadu, cijena ove visilice nije pretjerana. Barem kada se uzmu u obzir slična dizajnerska rasvjeta i cijene. Tako ona od 70 cm košta 469 eura, ona od 90 cm košta 529 eura, a ona od 120 cm 599 eura. Visilicu možete vidjeti na službenoj stranici ovdje. Kupiti se pak može na sljedećim adresama - Finnish Design Shop, soba.hr i selectedd.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.