Ovaj aparat za kavu kakav košta oko 200 eura koristi i Kim Kardashian

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/nespresso.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KIM KARDASHIAN poznata je po ekstravaganciji, posebno kada je u pitanju uređenje njezina doma. Tako je svoj dom vrijedan 60 milijuna dolara ovih blagdana ukrasila s čak 15 božićnih drvaca. Tako da povoljno i pristupačno nije nešto što bi mnogi povezali uz GQ-ovog "muškarca godine". 

Međutim, Kim izgleda koristi za njezine standarde prilično povoljan aparat za kavu. Kardashianka je tako ove godine podijelila svoju jutarnju rutinu putem TikToka i pokazala da koristi Nespresso Vertuo Plus aparat za kavu, kakav košta oko 200 eura, ovisno o trgovini. 

@kimkardashian

My first tik tok without North. I’m feeling myself!

♬ original sound - Warm Spirit Shop

No osim toga, čini se da Kim prilično voli svoju jutarnju šalicu kave i ne bi je zamijenila nekim drugim napitkom. "Jeste li znali da biste, ako zamijenite svoju jutarnju šalicu kave toplom šalicom zelenog čaja, mogli izgubiti do 87% jebeno male radosti što vam je ostalo u ovom životu", može se čuti glas preko videa. 

De'Longhi Nespresso Vertuo Plus, srebrni, 177.36 eura (1336.32 kn)

U sivoj boji kakav ima trenutno je rasprodan u Nespressovoj trgovini na njemačkom Amazonu, ali smo na stanju na službenoj stranici marke našli onaj u crnoj boji. Doduše, nešto je skuplji. Možete ga vidjeti ispod. 

Nespresso Vertuo Plus, crni, 219 eura (1650.06 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.