Ovaj kupaonski organizator viralan je na TikToku: "Lijep je i štedi prostor"

Screenshot/Foto: TikTok/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DODATNI prostor za pohranu uvijek je dobrodošao, pogotovo ako ne zauzima puno mjesta i izgleda elegantno. Na Temuu smo pronašli upravo jedan takav organizator, koji je dovoljno uzak da je idealan i za manje prostorije. Ovaj plastični organizator ima izvlačne ladice, što osigurava da su proizvodi u njemu zaštićeni od prašine.

Nismo jedini kojima se ovaj organizator svidio - postao je viralan na TikToku, a videi s njim dosežu milijunske preglede.

@temu 🍽️ Keep your bathroom neat with our Space-Saving Crevice Storage! Slide it in tight spots for clutter-free counters. 🧹🔍 Find it at https://temu.to/m/u13niro0jzk or with this code dnk3825. #Temu #TemuFinds ♬ original sound - Temu
@suly_home_lifestyle Transforming my small bathroom into a clutter-free sanctuary 🌿✨this compact storage rack is here to elevate my space and my mood!#smallbathroomideas #bathroomstorage #organization #storagerack #organizationhacks #temufinds ♬ original sound - Suly Villarreal ♡︎
@topkitchengadget Narrow Multi-Tiers Bathroom Cabinet Slim Rolling Towel Storage with Clear Drawers for Small Spaces #kitchengadgets ♬ original sound - Top Kitchen Gadgets

"Super stvar"

"Treba mi ovo", "Super stvar", "Imam ga, jedino što sam ga nabavila preko Amazona", "Imam ga, lijep je i štedi prostor", "Ok, prodano", "Fensi", "Treba mi sada", samo su neki od komentara ispod videa s ovim organizatorom. 

Iako su ga, sudeći po videima na TikToku, mnogi smjestili u kupaonice, ne vidimo razloga zašto se ovaj uski ormarić ne bi mogao koristiti i u drugim prostorima poput radnih soba i sličnih prostorija. Na Temuu su dostupni ovi organizatori u nekoliko verzija i dimenzija. Izdvojili smo nekoliko opcija ispod.

Kupaonski organizator, Temu, cijena na sniženju je 41.19 eura
Kupaonski organizator, Temu, cijena na sniženju je 60.39 eura
Kupaonski organizator, Temu, cijena na sniženju je 73.19 eura
Kupaonski organizator, Temu, cijena na sniženju je 59.87 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.