Ovaj highlighter hit je na TikToku. Košta manje od 4 eura

Foto/Screenshot: TikTok/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li spremni zablistati ovog ljeta? TikTok nam donosi još jedan beauty trend koji osvaja društvene mreže - Polvo De Hadas highlighter. 

Polvo De Hadas, što na španjolskom znači "vilinski prah", najnoviji je hit na TikToku. Radi se o višenamjenskom highlighteru koji sadrži sedefaste čestice za postizanje blistavog izgleda. Inspiriran bajkama, ovaj proizvod dolazi u praktičnom pakiranju s aplikatorom u obliku markera.

@linabsss #highlighter #enlumineur #pourtoi #fyppppppppppppppppppppppp ♬ Wildest Dreams (Taylor's Version) - Taylor Swift
@mireyarios THESE HIGHLIGHTERS ARE 🤩#greenscreenvideo #fairypowder #makeuphighlighter #highlighter #amazonbeautyfinds #highlighterhack #highlighteronfleek #makeupmusthaves #makeupmusthave #glowingskin #glowymakeup ♬ original sound - Mireya Rios

Možete ga koristiti na jagodicama, obrvama, očnim kapcima, ključnoj kosti, nogama ili bilo kojem dijelu tijela koji želite istaknuti.

Polvo De Hadas, 3.18 eura

Zašto ga svi obožavaju?

Prvo, radi se o višenamjenskom proizvodu koji služi kao highlighter, sjenilo i sjajilo za tijelo. Drugo, cijena je više nego pristupačna - za manje od 4 eura dobivate proizvod koji će vam trajati mjesecima. Treće, pruža koži prirodan, sunčani izgled. I na kraju, dostupan je u tri različite nijanse pa svatko može pronaći onu koja mu najbolje odgovara.

TikTok zajednica je oduševljena ovim proizvodom, komentari poput "Ja svaki put pretjeram, ne znam kad treba stati!" i "Ovo definitivno moram nabaviti" samo su neki od mnogih pozitivnih reakcija. S obzirom na pristupačnu cijenu i višenamjensku uporabu, Polvo De Hadas čini se kao odličan dodatak vašoj ljetnoj beauty rutini. Bilo da ga koristite za suptilno isticanje jagodica ili za postizanje glamuroznog sjaja na cijelom tijelu, ovaj proizvod vam daje mogućnost eksperimentiranja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.