Ovaj ruž koji voli Taylor Swift brzo se rasprodaje

Foto: Profimedia/narscosmetics.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je Taylor Swift najpoznatija po klasičnom crvenom ružu, ponekad napravi odmak od svojeg zaštitnog znaka. Tako je na crvenom tepihu, na kojem se pojavila povodom MTV-jeve dodjele VMA (Video Music Awards) ove godine, privukla pozornost nešto diskretnijim ružem boje cimeta.

Savršena jesenska nijansa

Njezina dugogodišnja vizažistica Lorrie Turk u svojoj je Instagram priči otkrila da Swift često nosi Nars ruž u nijansi Morocco, a tako je bilo i na dodjeli VMA. Riječ je o toploj nijansi odličnoj za jesen koja zahvaljujući smeđim i ružičastim tonovima doista podsjeća na cimet, a tako je opisuje i sam brend. Ruž je dostupan u mat i kremastoj verziji, a Taylor više voli kremastu.

Na Narsovoj službenoj stranici kremasta verzija je trenutno rasprodana, no zalihe će biti dopunjene. Na stranici se možete predbilježiti za obavijest kad ponovo bude dostupna.

Kremasti ruž, Nars, cijena na sniženju je 20.65 eura (rasprodano)
Airy Matte ruž, Nars, cijena na sniženju je 22.05 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.