"Najbolji proizvod za njegu kose": Upola jeftiniji od Olaplexa, a jednako učinkovit

Foto/Screenshot: TikTok/revoxb77.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OLAPLEX je postao iznimno popularan brend njege kose, posebno poznat po svojim tretmanima za obnavljanje oštećene kose. Jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda je Olaplex krema Bond Smoother No. 6, koja pruža hidrataciju i štiti kosu od napuhivanja i elektriziranja, bez sulfata i parabena.

@avamarshhair olaplex N6!!! Add this to your hair routine!! @olaplex #haircare#hairtips#hairtok#hairinfluencer#hairstylist#behindthechair#hairtutorials#olaplex#healthyhair#hairproducts ♬ original sound - avamarshhair🤓

Međutim, Olaplex proizvodi imaju i manu - njihova visoka cijena. Srećom, na tržištu postoji i pristupačnija alternativa, Revox Plex Bond Smoothing Creme, koja košta manje od 11 eura, dok Olaplex krema košta oko 30 eura.

Revox krema je dio Revox B77 Plex linije i obećava slične rezultate, obnavljanje oštećene kose i zaštitu od vanjskih utjecaja, ostavljajući kosu glatkom i svilenkastom.

Plex Bond Smoothing Crème. Step 6, 10.95 eura

Podijeljena mišljenja o Olaplex proizvodima

Dok neki korisnici hvale Olaplex kao spas za svoju kosu, drugi nisu baš oduševljeni. Kažu da nisu primijetili nikakvo značajno poboljšanje u stanju svoje kose, čak ni nakon redovite upotrebe.

Oni koji su isprobali Revox proizvode jako su zadovoljni, što potvrđuju i brojne pozitivne recenzije.

"Ostavlja moju kosu vrlo mekom i sjajnom! Imam jako dugu kosu i vrhovi su već bili oštećeni, ali regenerator mi pomaže da je duže održim zdravom i izbjegnem često šišanje. Potrebna vam je samo mala količina, tako da ova bočica traje zauvijek (skoro) i nije bitno ako imate jako dugu kosu", napisala je jedna korisnica.

"Iskreno, ovo je do sada jedan od najboljih proizvoda za njegu kose koji sam kupila", rekla je druga zadovoljna korisnica.

Ako vam je Olaplex preskup, Revox Plex Bond Smoothing Creme bi mogao biti dobra alternativa. Jeftiniji je, a pruža slične rezultate - obnavlja, hidratizira i štiti kosu. Isplati se isprobati ovu povoljniju opciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.