Sam je napravio lebdeće police. Ljudi pišu: Ovo je genijalno

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POLICE rađene po mjeri su izvan budžeta mnogima. No one svakako mogu prostor učiniti skladnijim i ljepšim, stoga mnogi traže rješenja uz koja će sami imitirati izgled lebdećih polica po mjeri. Justin Miller (@miztermiller) je na svojem Instagramu pokazao kako je sam prilagodio povoljne police iz IKEA-e i obostrane čavle kako bi uredio svoj dnevni boravak.

"Vrlo si pametan"

"Napravio sam ovu lebdeću jedinicu s pet IKEA Lack polica, a evo kako i vi to možete napraviti", rekao je Miller u svojem videu i pokazao kako je spojio police različite veličine tako da izgledaju kao da ih je pravi stolar radio po mjeri.

Miller je rekao da je koristio pet velikih Lack polica, ali ovisno o prostoru kojim raspolažete i ovisno o rezultatu koji želite postići, možete prilagoditi veličinu i broj polica.

"Hvala ti na videu. A sad dođi do mene i sastavi mi to", "Hvala ti, cijenim ovo", "Vrlo si pametan", "Nikad se ovog ne bih sjetila, odlično", "Ovo je genijalno, bravo" neki su od komentara na njegovu objavu.

IKEA-ine Lack police dostupne su i kod nas, pa se i sami možete okušati.

Lack polica, 110x26 cm, IKEA, cijena je 12.99 eura
Lack polica, 30x26 cm, IKEA, cijena je 4.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.