Ovaj Zarin parfem mnogi smatraju najboljim ikad: "Miriše skupocjeno"

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je poznata ne samo po svojoj pristupačnoj modi već i po kolekcijama parfema koje su postale pravi hit među ljubiteljima mirisa. Njihovi parfemi često donose elegantne i sofisticirane mirisne note, a jedan od razloga njihove popularnosti je taj što su često inspirirani dizajnerskim mirisima.

Iako su cjenovno znatno pristupačniji, Zara parfemi često nude slične mirisne profile kao i skuplje varijante luksuznih brendova. Ujedno, Zara surađuje s poznatim parfumerima kako bi kreirala mirisne kompozicije koje prate aktualne trendove, ali i klasične mirisne kombinacije.

@scentality Scent of the day ASMR⚡️ #zara #zaraxjomalone #perfumeoftheday #asmr #perfumetok #fragrance #scentoftheday ♬ Yacht Club - MusicBox

Jedan od takvih mirisa je Elegantly Tokyo, parfemska voda koju je Zara kreirala u suradnji s Jo Malone, poznatom britanskom parfumerkom i osnivačicom brenda Jo Malone London. Ovaj miris donosi note kardamoma, jasmina i sandalovine. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih Zarinih parfema, dok drugi tvrde da je sličan mirisu Byredo La Tulipe.

@ketchlazogallegos The bottle and the magnetic cap is just chef kiss! Jo malone x Zara #elegantlytokyo #fragrancetok #fragrancetiktok #perfumetiktok #perfume ♬ DO 4 LOVE - Snoh Aalegra

Neki tvrde da miriše skupocjeno

Tiktokerica Natasha kaže da je ovo najbolji Zarin parfem koji je ikad isprobala, kao i jedan od najboljih koje posjeduje. Istaknula je kako miriše znatno skuplje nego što zapravo košta. "Košta 40 dolara, a miriše kao parfemi od 150 dolara."

@natashaestelle ~ $40 but smells like $150 ones 😭 #perfumetok #perfumetiktok #perfume #perfumes #zaraperfume #zaraperfumes #elegantlytokyo #zaraxjomalone #zarajomalone #fragrance #fragrancetok #fragrancetiktok ♬ we found love slowed - cali <3

Tiktokerica Pia savjetuje svojim pratiteljima da "požure u Zaru", tvrdeći da je Elegantly Tokyo povoljnija verzija skupljeg parfema Byredo La Tulipe.

@piatenchavez Dont walk, RUN to Zara! They just restocked #elegantlytokyo #jomalone #fragrancetiktok #fraghead #perfumetiktok ♬ original sound - Pia Tenchavez

"Najbolji Zarin parfem"

Recenzenti na Fragrantici također hvale ovaj miris. "Najbolji Zarin parfem, jako ga volim", istaknula je jedna korisnica. "Ovo je zaista izvrstan miris, jedan od najboljih iz suradnje Jo Malone/Zara", dodala je druga.

Jedna recenzentica izjavila je da joj je ovo najdraži parfem, posebno istaknuvši njegovu pristupačnu cijenu. "Jedan od najboljih parfema svih vremena, a tako je jeftin, uz to još ima i magnetni čep!"

Jedna osoba tvrdi da dobije mnoštvo komplimenata kada ga nosi. "Mislim da je ovo moj najčešće korišten parfem koji uvijek dobiva najviše komplimenata i stalno ga iznova kupujem. Zara je s ovom kolekcijom stvarno pogodila. Svi su oduševljeni i uvijek me pitaju koji je to parfem. To je luksuzan, čist, ali seksi miris. Istovremeno nevjerojatno svjež... Cvjetni, ali ne prejak, savršen za svaku priliku."

Druga je istaknula da miriše skupocjeno. "Miris je poput super skupog parfema i traje cijeli dan." 

Elegantly Tokyo, Zara, 100 ml, 25.95 eura

Vrijedi za istaknuti da Elegantly Tokyo nije jedini Zarin miris koji je trenutno vrlo popularan na društvenim mrežama. Mnogi su u dilemi hoće li u svoju kolekciju dodati Elegantly Tokyo ili Fashionably London, oba nastala u suradnji s Jo Malone. Za Fashionably London se tvrdi da je pristupačnija verzija niche parfema Delina Exclusif brenda Parfums de Marly.

Fashionably London, Zara, 100 ml, 25.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.