Ovako će navodno izgledati Samsung Galaxy S25 Ultra: "Prekrasan je"

Foto: X

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ICE UNIVERSE, poznat po tome da često dijeli povjerljive informacije o nadolazećim tehnološkim uređajima, podijelio je na svojem X profilu rendere navodnog nadolazećeg Samsung Galaxyja S25 Ultra telefona. Također, naknadno je objavio i usporedbu s renderom navodnog nadolazećeg iPhonea 16 Pro Max. Prema fotki, Samsung Galaxy S25 Ultra mogao bi doživjeti promjenu dizajna

Fotografija, odnosno render koji je podijelio temelji se na nedavnim curenjima informacija o telefonu. Galaxy S25 Ultra mogao bi umjesto oštrih kutova imati blago zaobljene. Pretpostavlja se da je ova promjena dizajna usmjerena na rješavanje problema neugodnog držanja telefona, budući da se korisnici žale kako oštri kutovi otežavaju korištenje uređaja jednom rukom.

"Volim ovaj dizajn"

Prema renderu, telefon će i dalje dolaziti sa S Penom, a kućište će navodno imati poseban odjeljak za olovku. Iako Ice Universe ima dobru reputaciju u dijeljenju insajderskih informacija, sve informacije ipak treba uzeti s rezervom dok ne stigne službena potvrda.

"Volim ovaj dizajn", "S25 dolazi", "Oh, hvala Bogu da nije toliko zaobljen kao što sam mislio, četvrtasti stil je još uvijek živ i zdrav", "Drago mi je da su zadržali četvrtasti oblik. To je ono što definira Ultra model", "Vau", "Sviđa mi se dizajn", "S24 Ultra je trebao ovako izgledati", "Ubojica iPhonea", "Da", "Prekrasan je", samo su neki od komentara ispod njegovih objava na X-u.

Što se dosad zna o telefonu?

Prema prethodnim izvješćima, Galaxy S25 Ultra navodno će zadržati bateriju kapaciteta 5000 mAh i podržavati brzo punjenje od 45 W. Kamere i zaslon ovog modela navodno će biti značajno poboljšani kako bi se korisnicima pružilo bolje iskustvo, piše Sammy Fans.

Telefon bi mogao dobiti 50-megapikselnu ultraširokokutnu kameru i 50-megapikselnu 3x telefoto kameru. Glavna kamera od 200 megapiksela vjerojatno će ostati ista kao kod prethodnog modela, dok bi 50-megapikselna periskopska kamera i prednja kamera također mogle ostati nepromijenjene.

Osim toga, Ultra model navodno će biti opremljen novim Snapdragon 8 Gen 4 čipsetom za Galaxy. Qualcomm je ovaj čipset opremio novim Oryon procesorom, za koji se tvrdi da će značajno poboljšati performanse, konkurirajući Appleovom vodećem procesoru (SoC-u).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.