Ovako izgleda Lidl u Portugalu, mnogi su oduševljeni: "Impresivno"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKERICA July on Tour nedavno je objavila video iz Lidla u Portugalu, oduševivši brojne pratitelje. Na snimci se vide škrinje ispunjene raznovrsnim svježim morskim plodovima, poput škampa i školjki, koji su privlačno prezentirani.

Pekarnica trgovine nudi portugalske specijalitete poput pastéis de nata, dok je kod samoposlužnih blagajni prostor ukrašen šarenim pločicama koje unose živost u ambijent, dajući ovoj trgovini jedinstven karakter u usporedbi s nekim drugim Lidlovim prodavaonicama diljem Europe.

@julyontour Ein Traum😍 #lidl #portugal🇵🇹 #algarveportugal #algarve #tiktoktravel #lidlportugal #einkaufen #meeresfrüchte #pasteisdenata ♬ original sound - Kardashian clips 🎬

Video je prikupio više od 1.7 milijuna pregleda i mnoštvo komentara. "Lidl u Italiji je također nevjerojatan", "Da, samo u Portugalu", "Plačem u Engleskoj", "Stižem u Portugal", "Isto je i u Španjolskoj", "Predobro", "Doslovno nevjerojatno", "Moj najdraži Lidl je na Malti", "Vidio sam sličnu ponudu u Lidlu u Njemačkoj, nije bila toliko bogata, ali svejedno", "Impresivno".

Lidl prilagođava ponudu lokalnim preferencijama

Kako navodi International Supermarket News, Lidl prilagođava svoju ponudu lokalnim potrebama i preferencijama. Tako je portugalska trgovina savršen primjer bogate ponude svježih morskih plodova, uključujući škampe i školjke. U drugim zemljama, naglasak je na proizvodima koji odražavaju lokalne ukuse i običaje - od specijaliteta u pekarnicama do sezonskih proizvoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.