Ovakva sušila rublja sve su popularnija: "Odlična za stanove bez vanjskog prostora"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRANJE i sušenje rublja dio su svakodnevnog života, a s modernim rješenjima sušenje postaje jednostavnije i brže.

Jedno od takvih rješenja su električna sušila. Posebno su popularna tijekom zimskih mjeseci, kada su vanjski uvjeti nepovoljni za sušenje na balkonu. Isto tako su odličan izbor za one koji nemaju vanjski prostor za sušenje rublja.  

Najveća prednost je brzina sušenja

Električna sušila za rublje pružaju praktično rješenje za one koji nemaju prostora za klasične sušilice ili ne žele koristiti kombinirane uređaje poput perilice sa sušilicom. Iako izgledom podsjećaju na klasične stalke za sušenje rublja, njihova glavna prednost je brzina sušenja zahvaljujući zagrijavanju rešetki.

Još jedna prednost pojedinih električnih sušila je mogućnost podešavanja temperature za sušenje osjetljivih tkanina bez straha od oštećenja. Osim toga, ne zahtijevaju ventiliranje prostora, što ih čini idealnima za manje stanove ili prostore bez mnogo prirodne ventilacije.

Energetska učinkovitost električnih sušila također je jedan od razloga njihove sve veće popularnosti. U usporedbi s nekim klasičnim sušilicama često troše manje energije jer ne koriste velike bubnjeve i motore, već se oslanjaju na jednostavniji mehanizam zagrijavanja.

Električna sušila mogu biti odlično rješenje za one koji zimi moraju sušiti rublje u stanu ili kući. Pored toga što ubrzavaju proces sušenja, smanjuju vlagu u prostoru, što pozitivno utječe na kvalitetu zraka i smanjuje rizik od pojave plijesni. 

Korisnici ih hvale na društvenim mrežama

Ovakva sušila postaju sve popularnija na društvenim mrežama te mnogi korisnici ističu njihovu praktičnost. Tiktokerica Julianna naglasila je da su odlična za traperice, osjetljivo rublje, kao i za svu drugu odjeću za koju postoji bojazan da bi se mogla smanjiti u sušilici. Također ih preporučuje za sušenje čizama i druge zimske obuće koja se smoči od kiše, bljuzge i snijega.

@julianna_claire Perfect for jeans, delicates, & winter gear ❄️. Fits into super narrow spaces. #laundryessentials #dryer #laundryroominspo #laundryroomhacks #laundryroommusthaves #laundrymusthaves #wintermusthaves ♬ original sound - Julianna Claire

Slično mišljenje dijeli tiktoker Jack Callaghan, koji je naveo da ne razumije zašto mu je toliko dugo trebalo da nabavi ovakvo sušilo. "Odlična alternativa kada živite u stanu bez vanjskog prostora", istaknuo je u videu koji je pregledan čak 9 milijuna puta.

@jack.designs Why has it taken me so long to get one of these! Only 6p an hour to dry laundry…such a great alternative when you’re living in an apartment with no outside space. I went for the mini version so its even easier to store away, but they do have larger version 🧺 *very kindly ad/gifted from @Lakeland #apartmentliving #laundry #laundrytok #cleantok #heatedairer #cleanwithme #cleaninghacks ♬ original sound - Jack Callaghan

Tiktokerica Frankie Seamark kaže da kuća u kojoj živi nije pretjerano velika pa nisu imali sušilicu za rublje nakon što su se uselili. Od prošle godine koristi električno sušilo za rublje i ističe da više nema potrebe za klasičnom sušilicom jer ono funkcionira "tako dobro". "Obožavam ga, energetski je učinkovito", naglašava.

@frankieseamark Couldn’t recommend this clothes airer enough!! 🙌🏻 #fyp #electricairer #electricclothesdryer #energyefficiency ♬ Modern Elevator Music/Cute Electronic Bossanova(960644) - Kenji Ueda

Tiktokerica Helen također je pohvalila električno sušilo za rublje. Istaknula je da je energetski učinkovito, a uz njega je nabavila i presvlaku kako bi ubrzala proces sušenja.

@homestylespace an absolute game changer for this time of year! Love this heated clothes airer. #laundrytok #clothesdryinghack #drying #clothesairer #airer #tiktokshop #tiktokmademebuyit ♬ Used to This - Hannah Dorothy
Električno sušilo rublja, Amazon, 78.78 eura
Električno sušilo rublja, Amazon, 262.60 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.