Ove adidas tenisice svrgnut će Sambe s trona? Da, ako se pita Bellu Hadid

Foto: Instagram/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS se etablirao kao jedna od najpopularnijih marki kada je riječ o uličnom stilu. Zahvaljujući izvrsnim suradnjama, poput one s Wales Bonner, adidas je osvojio srca mnogih te njegova popularnost ne jenjava. Među popularnim modelima adidasa koji dominiraju posljednjih nekoliko sezona svakako su Sambe, Gazelle i Campus 00s.

Međutim, u posljednje vrijeme sve je popularniji jedan manje tražen model - SL 72 OG. Upravo njega bira i Bella Hadid, koja je već prošetala u paru tih tenisica ranije ove godine, a sada je ponovo viđena u njima, samo u drugačijoj, ljetnoj, boji. 

Bella, poznata trendseterica i model, nedavno je viđena na ulicama New Yorka, gdje je prisustvovala adidas događaju noseći crveni dres i par ovih rijetko viđenih tenisica. No to će se zasigurno uskoro promijeniti. S obzirom na to da Bella često predvodi mnoge trendove, nema sumnje da će mnogi požuriti kopirati njezin stil, čime će ove tenisice sigurno postati it tenisice ljeta.

No, vrijedi istaknuti da Hadid nije jedina slavna osoba koja je prigrlila SL 72. Timothée Chalamet, Suki Waterhouse i Emily Ratajkowski također su nedavno prošetali u ovim tenisicama, što je dobar pokazatelj da ćemo ih uskoro viđati posvuda. Neki čak predviđaju da će upravo ovaj model svrgnuti Sambe s trona popularnosti.

adidas SL 72 OG, Zalando, 99.41 eura

Također, prema pisanju Highsnobietyja, uskoro će svjetlo dana ugledati i nove boje ovih tenisica, kao i suradnja sa Sportyjem & Richom. Jedno je sigurno, adidas zna prepoznati priliku, a širenjem ponude boja ovih tenisica očito je da im predviđa zvjezdani uspjeh.

Prvi put su lansirane 1972. godine

Tenisice adidas SL 72 prvobitno su lansirane 1972. godine za Olimpijske igre u Münchenu kao lagane tenisice za trčanje. Prošle godine su ponovo lansirane kao dio adidasove kolekcije. Njihovo vraćanje u ponudu bio je mudar potez adidasa jer su ljudi prestali nositi glomazne tenisice i počeli preferirati ravne, elegantne modele.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.