Ove kopče za kosu viđamo posvuda ovoga ljeta

Foto: Instagram/stradivarius.com/temu.com/gate.shop

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE sezone nosi se cvijeće u kosi, ali ne bilo koje - u fokusu su kopče za kosu koje nalikuju na prekrasne cvjetove hibiskusa. Ove šarmantne kopče viđamo posvuda, od užurbanih zagrebačkih ulica do sunčanih plaža diljem naše prekrasne obale. Nema sumnje, one su postale pravi modni hit ovog ljeta.

Frizure ukrašene ovim elegantnim dodatkom podjednako su popularne i na digitalnim platformama - društvene mreže su prepune fotografija influencerica koje su se zaljubile u ovaj trend. Cvjetne kopče za kosu istaknule su se kao nezaobilazan dodatak sezone, a njihova popularnost neprestano raste. 

Evo gdje ih kupiti

Ovaj trend pruža jednostavan način za osvježenje frizure i dodavanje sezonskog šarma. Bilo da ste na plaži ili u gradu, kopče u obliku cvijeća unose zanimljiv i šarmantan detalj u vaš izgled.

Ako još niste nabavili ovaj ljetni must-have dodatak, ne brinite. Ovakve kopče za kosu možete pronaći u raznim trgovinama, kako kod nas tako i online. Izdvojili smo nekoliko trgovina u kojima ih možete kupiti i obogatiti svoj stil ovim prekrasnim cvjetnim detaljem.

Komplet od tri cvjetne kopče za kosu, Stradivarius, 6.99 eura
Komplet od tri cvjetne kopče za kosu, Stradivarius, 6.99 eura
Kopča za kosu u obliku cvijeta, Gate Shop, cijena na sniženju je 0.79 eura
Cvjetne kopče, 5 kom., Temu, 4.48 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.