Ove lampice oduševile su TikTok i rasprodale se. Našli smo slične

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/svijet-svjetiljki.hr/homedeco.hr/bauhaus.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠTO je božićni ugođaj bez lijepih dekorativnih lampica koje daju ugodnu ambijentalnu rasvjetu? Lampice u mnoge domove donose jedinstvenu svjetlucavu toplinu i može se reći da su točka na i kada je u pitanju božićno uređenje.

Postoje razne vrste lampice, kao i razna mjesta u domu na koja se mogu postaviti, a jedna koja su namijenjena prozorima, tzv. svjetlosne zavjese, postala su viralna na TikToku i rasprodala se u kratkom roku. 

"Najslađa svjetla za Božić", opisala ih je u videu tiktokerica i poručila svojim pratiteljima da "trče u Stockmann". To je inače najveća robna kuća u nordijskim zemljama. Lampice su u kratkom roku postale hit i rasprodale se u Stockmann online trgovini. 

@isaemiliaa_ Run, don’t walk to Stockmann ✨ #home #homedecor #christmas #suomitiktok @Stockmann ♬ Home Alone - Somewhere In My Memory - Theme - Geek Music

"Kako lijepo!", "Vau", "Ovo je najslađa stvar koju sam ikada vidjela", "Gdje ih mogu kupiti", "Želim", "Odakle su ta svjetla?" samo su neki od komentara ispod tog videa. 

Našli smo slične svjetlosne zavjese

Pregledali smo online ponudu trgovina i našli slične svjetlosne zavjese za prozore. Niže možete vidjeti koje smo sve izdvojili. 

Mikro LED svjetlosna zavjesa, 34.90 eura (263.63 kn)
Božićna svjetlosna zavjesa, 300 LED dioda, cijena na sniženju je 17.90 eura (134.87 kn)
100 LED zavjesa, 12.90 eura (97.20 kn)
Konstsmide svjetleća LED zavjesa, 29.99 eura (225.96 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.