Ove natikače gotovo sve Hrvatice obožavaju

Foto: Josip Moler/CROPIX/hermes.com/zara.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLOG vikenda špica u Zagrebu pretvorila se u pravu modnu pistu, a nismo mogli ne primijetiti obuću koju su Hrvatice nosile. Većina Hrvatica odlučila se za jednu popularnu siluetu. Radi se o raznim verzijama bezvremenskih natikača Hermès Oran ili njihovim pristupačnijim verzijama, koje se mogu pronaći u brojnim high-street trgovinama.

Lansirane 1997. godine, natikače Hermès Oran brzo su postale simbol luksuza i stila. Kreirao ih je Pierre Hardy, a njihov zaštitni znak je remen na prednjem dijelu u obliku slova H.

Hermès Oran, 595 eura

Visoka kvaliteta i udobnost koje pružaju glavni su razlozi njihove popularnosti i čine ih idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu u toplijim mjesecima. Njihov jednostavan, ali elegantan dizajn omogućava im da se izdignu iznad prolaznih trendova i ostanu relevantne iz sezone u sezonu.

Vole ih i slavne osobe

Oran natikače nisu omiljene samo među domaćim ljubiteljicama mode već i među poznatim osobama. Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Sofia Richie i Meghan Markle, koja ih ima u nekoliko boja, samo su neke od zvijezda koje ih nose. Njihova popularnost među zvijezdama A-liste dodatno potvrđuje njihov status nezaobilaznog ljetnog modnog dodatka.

Zbog njihove izuzetne popularnosti, na tržištu su se pojavili brojni pristupačni modeli. Iako je teško pronaći jeftiniju alternativu koja može u potpunosti dostići kvalitetu originalnih natikača Hermès Oran, visoka cijena originala čini ih manje dostupnima za mnoge.

Srećom, high-street trgovine nude raznovrsne modele koji su pristupačni, a ipak stilski privlačni. Bez obzira odlučite li se za originalne natikače Hermès Oran ili za neku od povoljnijih verzija, moći ćete uživati u komadu koji pruža udobnost i stil cijelo ljeto.

Natikače, Zara, 25.95 eura
Natikače, Zara, 25.95 eura
Natikače, H&M, 19.99 eura
Natikače, H&M, 19.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.