Ove police iz IKEA-e lako možete pretvoriti u kuhinjski otok

Screenshot/foto: Instagram/ikea.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO volite biti sam svoj majstor i želite dodati više prostora za pohranu i rad u svojoj kuhinji s novim kuhinjskim otokom, možda će vam se svidjeti ovaj trik koji smo pronašli na Instagramu. Instagram račun @interiorxlifestyle podijelio je trik uz koji ćete dvije IKEA Billy police pretvoriti u mali, funkcionalni kuhinjski otok.

"Ispalo je stvarno lijepo"

Prema uputama u videu, trebat ćete dvije Billy police (s vratima ili bez, izbor je na vama). Okrenite ih na bočnu stranu i uklonite dio između nogica. Zatim na samo dno kod nogica postavite Billy police, a po želji možete dodati još polica i vrata kako biste prostor za pohranu prilagodili svojim potrebama. Ako želite da otok bude pokretan, pričvrstite kotačiće na kutove polica.

Zatim police spojite sa stražnje strane. Ako svoj novi otok odmaknete od zida, imat ćete dodatan prostor za pohranu s obje strane. Konačno, na vrh stavite radnu ploču kakvu želite, iz bilo koje trgovine. Samo pazite da prilagodite veličinu. To je to, vaš otok je gotov.

"Odlična ideja, samo je video prebrz", "Ispalo je stvarno lijepo", "Baš ovo želim", "Lijepo i praktično", "Izgleda super", "Nevjerojatno", "Ovo je tako kul", "Kako lijepo" neki su od komentara ispod videa. 

Billy polica, cijena je 39.99 eura
Billy dodatna polica, 76x26 cm, cijena je 10 eura
Kotačići za namještaj, cijena je 10.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.