Ove šalice domaćih brendova rasprodale su se u roku keks. No uskoro ih stiže još

Foto: Instagram la.pjat

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI domaći brend keramike La.Pjat, o kojem smo već pisali, udružio se s drugim domaćim brendom Uručak, koji isto izrađuje dekorativne predmete za dom, i rezultat su ove krasne keramičke šalice koje su planule gotovo odmah nakon što su se pojavile u internetskoj trgovini. Šalice su nježno plave boje i krase ih natpisi: "More", "Jugo", "Lito" i "Bura".

"Predivne su šalice, ne znam koja mi je ljepša. Možda lito ili more, teško je odabrati", "Predivne", "Fantastične", "Posebne", samo su neki od komentara na Instagramu ispod objave koja je prikupila preko 700 lajkova. Mnogi su pak bili tužni što nisu uspjeli uloviti šalicu, ali doznajemo da će uskoro biti opet na stanju pa svakako bacite oko na internetsku trgovinu ili ih zapratite na Instagramu. 

Ove šalice rezultat su prve suradnje ova dva brenda, a cijena jedne je 30 eura (226.03 kn). Svaka šalica je jedinstvena te napominju da je daleko od tvorničke izrade. Nije ih preporučljivo prati u perilici jer su ipak ručno rađene. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.