Izdvojili smo neke od najpopularnijih parfema s notama mističnog tamjana

Foto: www.diptyqueparis.com/arquiste.com/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOTE tamjana trenutno su vrlo popularne, a dostupno je sve više parfema s notama tamjana kao što su Diptyque Lunamaris i Scout Dixon West Incarnate. Ovi mirisi, povezani s duhovnim praksama i ritualima, evociraju toplinu, čistoću i mističnost. Tamjan je odličan za hladnije vrijeme jer je topao i pikantan. Ovo su neki od najpopularnijih parfema s mirisom tamjana.

Diptyque Lunamaris

Ovaj parfem ima note jantara, ruže, ružičastog papra i tamjana. Prema brendu, ime ovog snažnog mirisa priziva svjetlucavu bisernu školjku podsjećajući na nježne, sjajne odraze Mjeseca na morskoj površini.

Diptique Lunamaris, 100 ml, Diptique, cijena je 275 eura

Arquiste Indigo Smoke

Gornje note ovog parfema čine bergamot, mandarina, crni čaj i vetiver, srednje marelica, cimetov list i sjemenke mrkve, a bazne note maté čaj, ulje cedrovih listova, katran bora i tamjan. Ovaj uniseks parfem nadahnut je mirisom tradicionalnog kineskog čaja.

Arquiste Indigo Smoke, 100 ml, Senterus D'Ailleurs, cijena je 180 eura

Tom Ford Ébène Fumé

Tom Fordov Ébène Fumé jedan je od najpoznatijih muških parfema s bogatim mirisom tamjana, koji se u ovom parfemu pojavljuje s notama kože, drva i crnog papra.

Tom Ford Ébène Fumé, 30 ml, Sephora, cijena je 162 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.