Ovi muški mirisi mame najviše komplimenata

Foto: creedboutique.com/dior.com/tomfordbeauty.com/rabanne.com/chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRONALAŽENJE savršenog mirisa izazov je i za žene i za muškarce. Glavni problem je širok izbor parfema, a ako ih ne želite imati više od jednog ili dva, izbor je još teži. Ipak, neki mirisi su popularni s razlogom te, ako tražite dobar muški miris, možda vas baš neki s popisa Luxury Columnista obori s nogu. Evo za koje ćete parfeme vrlo vjerojatno dobiti niz komplimenata, a možete ih kupiti ili naručiti i kod nas.

Creed Aventus

Creedov Aventus ima jedinstvenu mješavinu voćnog crnog ribiza, ananasa i bergamota zbog čega će mnogi reći da je ovaj parfem savršen ako želite mirisati samouvjereno. Srednje note parfema čine pačuli, ruža i jasmin, a osnovu vanilija, mošus, hrastova mahovina i sivi jantar.

Lansiran 2010., ovaj je parfem u kratkom roku postao vrlo popularan, a idealan je za muškarce koji žele komplimente.

Creed Aventus, Lijepa.hr, cijena je od 262.21 eura

Dior Sauvage

Diorov Sauvage se često spominje kada se raspravlja o najboljim muškim parfemima. Gornje note ovog osvježavajućeg mirisa su bergamot i mandarina, srednja nota je sandalovo drvo, a osnovne su sjemenke tonke i vanilija.

Dior Sauvage, Lijepa.hr, cijena 167.13 eura

Tom Ford Ombre Leather

Ako tražite parfem koji je istovremeno sofisticiran i privlačan, Tom Ford Ombre Leather bi vam se mogao svidjeti. Ovaj sofisticirani parfem je odličan za večernje izlaske zahvaljujući notama kardamoma, kože, pačulija i mahovine.

Tom Ford Ombre Leather, Lijepa.hr, cijena je 242.25 eura

Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne parfemi vrlo su popularni među muškarcima, a oni koji žele mirisati posebno muževno često posežu za nagrađivanim Paco Rabanne 1 Million koji se ističe kombinacijom začinskih i slatkih nota.

Paco Rabanne 1 Million, Martimex, cijena je od 89.19 eura

Bleu de Chanel

Ako tražite sofisticiran i bezvremenski miris, tu je Bleu de Chanel, jedan od najpoznatijih muških parfema brenda. Ovaj citrusni miris s mješavinom drvenastih i svježih nota prikladan je za ležerne i formalne događaje.

Bleu de Chanel, Lijepa.hr, cijena je 222.78 eura

Uz pet izdvojenih i lako dostupnih mirisa, na popisu su se našli i Escentric Molecules Molecule 01, Yves Saint Laurent Y, Tom Ford Noir Extreme, Viktor & Rolf Spicebomb, Dolce & Gabbana The One, Versace Eros i Acqua di Parma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.