Ovi noviteti iz Zare i H&M-a brzo će se rasprodati

Foto: Index/zara.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESENSKE kolekcije preplavile su trgovine, a mi smo obišli neke od najpopularnijih. U Zari i H&M-u pronašli smo brojne nove komade, a odlučili smo izdvojiti one za koje mislimo da će se najbrže rasprodati jer su u trendu ili su toliki klasici da ih gotovo svatko želi imati u ormaru.

Ovi će komadi biti traženi

Što je jesen bez dobre jakne? Ova iz H&M-a dostupna je u smeđoj i crnoj boji, kratka je i ležernog kroja za maksimalnu udobnost. Ima podstavu za dodatnu toplinu i praktične džepove. Jakna je izrađena od poliestera.

Jakna, H&M, cijena je 49.99 eura

Mašnice su hit cijelu ovu godinu, a bit će i ove jeseni. Pozornost nam je privukla ova bijela haljinica s crnim mašnicama, koja će odlično izgledati u casual i formalnijim prilikama. Jako nam se sviđa što ima džepove.

Haljina s mašnicama, Zara, cijena je 35.95 eura

Jednostavna crna haljina pravi je klasik ženske garderobe i nešto što gotovo svaka žena ima u svojem ormaru. Ova jednostavna haljina iz Zare izrađena je od 22% viskozne vune, bez rukava je, a na leđima ima patentni zatvarač.

Crna haljina, Zara, cijena je 39.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.