Tanjuri iz IKEA-e osvojili TikTok. Rasprodali su se u trenu, ali uskoro ih stiže još

Foto/Screenshot: Ikea.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S DOLASKOM rujna vrijeme je da se pripremimo za hladnije dane, a IKEA ima sve što vam treba. Njihova nova jesenska kolekcija HÖSTAGILLE donosi sezonske dodatke poput zdjelica za slatkiše u obliku bundeva, svijeća i tanjura u jesenskim bojama, koji su privukli pažnju na društvenim mrežama.

@martineboee Höstagille autumn collection from IKEA!🍂🍁 #ikea #höstagille #autumn #autumnvibes #ikeahaul #plates #interior #kitchen #cottagecore #fall #høst #fyp #hosting #tableware #codeorange ♬ uh oh im falling in love - μα
@klaudia.zuk Colección de otoño de IKEA 🧡 #unboxing #haul #ikeahaul #plates #interior #interiordecor #homeinspo #kichen #fyp #parati ♬ girls need love - champangemami
@ikea_storo.ua #ikea #ikeatok #ikeahomefinds #ikeahack #ikeahaul #ікеаукраїна #рек #рекомендації #ікеа #höstagille #ikeanew #ikeatok #clean #cleantok #ікеапосуд #посуд #посуда #посудукраїна ♬ Si Ai - 𝐴

Ovi tanjuri dolaze u setu od četiri komada, svaki u živopisnoj jesenskoj boji - žutoj, zelenoj, narančastoj i ljubičastoj te imaju naborane rubove, koji im daju poseban šarm.

Desertni tanjur, 4 kom, 14.99 eura

Već su se rasprodali

Nažalost, tanjuri su se već rasprodali, a na web stranici IKEA-e piše da ih trenutačno "nema na zalihi" ni u robnoj kući. No očekuje se da će ih ponovo imati na zalihama između 7. i 14. rujna, pa si stavite podsjetnik.

Ako ste ih propustili, ne brinite, iz iste kolekcije još uvijek je dostupan etažer za posluživanje kolača, koji će savršeno upotpuniti vašu jesensku dekoraciju.

Etažer, 19.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.