"Moram ih sve pokupovati": Sol de Janeiro napokon lansirao dugoočekivanu kremu

Foto: Instagram/soldejaneiro.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SOL de Janeiro je izbacio novi hit - ograničeno izdanje kreme za tijelo Cheirosa 71, koja osim što hidrira kožu, daje suptilan zlatni sjaj. Ovaj brend je poznat po svojim nevjerojatnim mirisima, a ni ovaj put nisu razočarali. Krema miriše na karameliziranu vaniliju i pržene orahe makadamije, pa ćete se osjećati kao da ste u toplom, tropskom raju svaki put kad je nanesete.

Slatka i slana kombinacija mirisa

Osim luksuznog mirisa, krema je bogata uljem oraha makadamije koje dubinski hrani kožu. Uz to, ekstrakt zrna tonke dodatno ujednačava ten kože, pa nije samo stvar u mirisu i sjaju - ova krema stvarno pomaže koži da izgleda najbolje.

Miris počinje slatkom i slanom kombinacijom vanilije i morske soli, zatim prelazi na pržene orahe i bijelu čokoladu. Na kraju tonka i kokos donose topao, ugodan osjećaj koji traje cijeli dan.

Fanovi su jedva dočekali ovu kremu 

Krema se brzo upija i ostavlja kožu mekanom i hidriranom. Savršena je za svakodnevnu upotrebu, ali i za prilike u kojima želite izgledati i osjećati se posebno.

Fanovi su jedva dočekali ovu kremu i oduševljeni su njenim mirisom. Ipak, nisu baš presretni što je dostupna samo u ograničenom izdanju. "Ograničeno izdanje?? Zašto nas mrzite?", "Ovo je najbolja vijest", "Ova će biti najbolja do sada!", "Joj, sad ih moram sve pokupovati", pisali su u komentarima.

Od danas je u prodaji u Americi, a iako je riječ o ograničenom izdanju, nadamo se da će uskoro stići i do nas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.