"Ovo je čest problem": Žena kaže da joj se Ninja Creami zapalio dok ga je koristila

Foto/Screenshot: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKERICA Gianna Hernandez postala je viralna nakon što je podijelila kako se njezin Ninja Creami uređaj za sladoled navodno zapalio. Video, koji je pregledan 1.1 milijun puta, prikazuje mehaničke oštrice koje su postale smeđe i spaljene.

"Potpuno nasumično, ali usput, moj Ninja Creami se zapalio, pa budite oprezni", rekla je Hernandez. "Prema Redditu, ovo je zapravo čest problem", dodala je.

@giannaahernandez ANYONE ELSE!?😭😭 #fyp #foryou #lifting #fitness #prep ♬ original sound - giannaahernandez

Iako je bila u iskušenju da pojede sladoled, rekla je da ga nije pojela zbog mirisa spaljenog metala i da sada čeka zamjenu za uređaj.

Ista stvar dogodila se i drugim korisnicima

Drugi korisnici podijelili su slična iskustva u komentarima. Jedan je rekao da njegov Ninja Creami zvuči kao da će eksplodirati, dok su drugi spominjali plastične komade u sladoledu. "Moj Ninja Creami zvuči kao da će eksplodirati svaki put kad ga upotrijebim, uhvati me panika", "Ovo mi se dogodilo prije dva tjedna!! Dobila sam zamjenu", "I meni se to dogodilo prošle godine i poslali su mi novi bez pitanja, tako da je ovo definitivno uobičajeno", "Ovo je očito čest problem, i meni se dogodila ista stvar", neki su od komentara ispod objave.

Korisnici Reddita također su govorili o svojim iskustvima s uređajem. Jedan je rekao da je njihov Ninja Creami počeo tinjati nakon manje od dva tjedna.

U drugom TikToku, objavljenom prošle godine, kupac je upozorio da se njegov Ninja Creami počeo dimiti nakon što ga je samo nekoliko puta koristio.

@jasondelrio6 My Fathers Day gift went up in smoke. #ninja #ninjacreami #ninjacreamibreeze #caughtfire #smoke #fyp ♬ original sound - Jason Del Rio

Zbog ovih problema neki kupci traže alternativne uređaje. Jedan je korisnik preporučio Kumio Ice Cream Maker kao jeftiniju i učinkovitiju alternativu.

Kumio Ice Cream Maker, 149 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.