Je li ovo najbolja tipkovnica za gejmere?

Foto: corsair.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZBOR tipkovnice može biti presudan za vašu uspješnost pri igranju PC igara. Gejming tipkovnice su često skuplje od običnih uredskih tipkovnica zbog dodatnih značajki poput RGB osvjetljenja, zamjenjivih tipki i mehaničkih prekidača koji osiguravaju bržu i precizniju reakciju, posebno u napetim online utakmicama. Neke premium tipkovnice također dolaze s aluminijskim okvirom, što dodatno povećava cijenu.

Tom's Guide je testirao nekoliko tipkovnica za gejming, a najboljom su proglasili Corsair K70 Max.

Udobna i lako prilagodljiva

Corsair K70 Max je gejming tipkovnica s nekoliko posebnih značajki. Njezini magnetski prekidači omogućuju podešavanje osjetljivosti tipki i programiranje dviju funkcija na jednoj tipki. Tipke su mehaničke, prekidač je Corsair MGX magnetski, linearni, a dimenzije tipkovnice su 44.2 x 16.5 x 3.8 cm.

Osim toga, ova tipkovnica ima tehnologiju za smanjenje buke prilikom tipkanja, čvrsti aluminijski okvir i udoban naslon od memorijske pjene za zapešće, što je čini izvrsnom za gejmere.

Corsair K70 Max, Ronis, cijena je 311 eura

Uz ovu, Tom's Guide je izdvojio i neke druge tipkovnice. Logitech G413 SE proglasili su najboljom povoljnom opcijom, Logitech G915 prema njima je najbolja bežična tipkovnica, a SteelSeries Apex Pro Mini najdraža im je mini tipkovnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.