Ovo je najprodavaniji serum za lice u Koreji. Kupci tvrde: "Čini čuda"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN serum prilično je popularan na društvenim mrežama, a brend ističe da je toliko učinkovit da je postao najprodavaniji serum s vitaminom C u Koreji, što nije mala stvar. 

Goodal Green Tangerine Vitamin C serum povoljniji je u usporedbi sa sličnim proizvodima drugih marki te bočica od 30 ml košta 29 eura.

@yurileeeee #goodalpartner @goodal USA No.1 selling Vitamin C serum in Korea. #vitaminc #vitamincserum #antioxidant #darkspots #hyperpigmentation #glowyskin #goodal ♬ original sound - Skinfluencer

Glavni sastojak je zelena mandarina, za koju marka tvrdi da sadrži deset puta više vitamina C od limuna. Organske zelene mandarine ručno se beru u srpnju, kada je koncentracija vitamina C na najvišoj razini, piše Who What Wear. 

70% formule čini ekstrakt zelene mandarine

Čak 70% formule čini ekstrakt zelene mandarine, uz dodatak 4% niacinamida. Ova kombinacija posvjetljuje kožu i smanjuje tamne mrlje te diskoloraciju nastalu zbog sunčevih oštećenja ili akni.

@laura88lee for dark spots, acne scars, and hyperpigmentation, you need a GOOD Vitamin C serum!! Check out @goodal USA Green Tangerine Vitamin C serum it is 30% off on Amazon!! #goodalpartner #koreanskincare #vitaminc #amazonprime ♬ original sound - Laura88Lee
@paulinejchoii #greenscreen the only thing that faded dark spots/hyperpigmentation and corrected uneven skine tone. This deserves all the hype & love #kbeauty #goodalvitac #darkspot #hyperpigmentation #acnescars ♬ original sound - Pauline🧃

Zahvaljujući umirujućim sastojcima kao što je Centella asiatica, poznata kao tigrova trava, serum je pogodan i za osjetljivu kožu jer sprječava upalu i jača kožnu barijeru. Prema proizvođaču, toliko je nježan da se može koristiti i ujutro i navečer, a UV-premazana bočica s pumpicom bez zraka osigurava stabilnost formule, bez brige o oksidaciji.

"Definitivno djeluje"

Na Amazonu ovaj serum ima mnoštvo recenzija i ocjenu 4.4. Prenosimo nekoliko recenzija u nastavku.

"Koristim ovaj serum već dvije godine i to mi je najdraži proizvod. Sviđa mi se miris. Čula sam različita mišljenja o mirisu, ali meni ne smeta. Mislim da miriše na nešto voćno, poput ljeta. Vrlo je hidratantan, a nakon nanošenja koža mi je glatka. Primijetila sam razliku - ten mi je postao ujednačen i vrlo lijep."

"Nakon redovite upotrebe ovog seruma primijetila sam vidljivo poboljšanje u izgledu crvenih i tamnih mrlja. Serum je učinkovito posvijetlio i smanjio njihov intenzitet, ostavljajući kožu ujednačenom i blistavom. Također mi se svidjelo što je pružio dodatnu hidraciju a da nije bio težak ili ljepljiv. Miris je vrlo blag, s laganom citrusnom notom."

"Ovo čini čuda! Primijetila sam da su moje staračke pjege znatno posvijetlile, a ten mi je ujednačeniji i blistaviji!"

"Isprobala sam nekoliko seruma s vitaminom C, ali uvijek se vraćam ovom! Lagane je teksture i može se nanositi ispod šminke. Pomaže u smanjenju hiperpigmentacije i održava kožu hidriranom. Također posvjetljuje kožu nakon nanošenja. Preporučujem ovaj proizvod osobama s osjetljivom kožom u potrazi za serumom s vitaminom C."

"Primijetila sam razliku već nakon nekoliko dana korištenja ovog proizvoda. Tamna diskoloracija na mom licu znatno se posvijetlila. Ovo je jedini proizvod koji sam koristila za rješavanje tog problema i definitivno djeluje."

Goodal Vitamin C serum, Amazon, 29.05 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.