Ovo je najprodavaniji ruž za usne na svijetu s kultnim statusom

Foto: Dior

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKE dvije sekunde u svijetu se proda jedan primjerak kultnog ruža poznate modne i beauty kuće. Rouge Dior prvi je ruž pariškog brenda lansiran 1953. s namjerom njegovog kreatora, modnog dizajnera Christiana Diora, da učini žene "ne samo ljepšima nego i sretnijima".

Prvi Dior ruž stigao je u luksuznoj staklenoj i zlatnoj ambalaži, a dizajniran je s namjerom da izgledom podsjeća na obelisk postavljen na najvećem pariškom trgu Place de la Concorde. Rouge Dior linija s vremenom se razvila u raskošnu paletu boja koja sada sadrži 75 nijansi, od dubokih crvenih tonova do nježnih nude ili jarkih ružičastih nijansi.

Kultna nijansa crvene

No jedna je odvažna nijansa zaslužila kultni status. Riječ je o zavodljivoj crvenoj #999 nijansi, koja je postavila visoki standard u beauty svijetu. Duboka, mistična i senzualna, ova nijansa postala je bezvremenski beauty simbol koji s opravdanjem zaslužuje status svjetskog bestselera.

Ova prekrasna nijansa dolazi s mat, satenskim, baršunastim ili metalik finishem. Koji god da odaberete, jedno je sigurno, s ovim ružem nećete proći nezapaženo. Zbog toga je i cijena (345 kn) u ovom slučaju opravdana.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.